Altınova Belediye Başkanı Oral'dan Babalar Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

Altınova Belediye Başkanı Oral'dan Babalar Günü Mesajı

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Babalar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

20.06.2015 15:16  Güncelleme: 15:18

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Babalar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Oral, yaptığı yazılı açıklamada, babaların toplumdaki sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısının temel direği olduğunu ifade etti.

Babaların hayatı boyunca maddi ve manevi bütün imkanlarını ailesi için seferber ettiğini belirten Oral, şunları kaydetti:

"Bu gibi özel günler, babalarımıza sevgimizi yansıtmak için bir vesile olmalı. Ancak onlara olan duygularımızı sadece yılın bir günü değil, her günü göstermeliyiz. Sevgisini her zaman üzerimizde hissettiğimiz dün, bugün ve yarın da hep yüreğimiz kadar yakınlarımızda olan babaların mutlu gününü yürekten kutluyor, hepsine saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

RDKM'nin otopark sorunu çözüldü

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nin (RDKM) otopark sorununu çözdüklerini bildirdi.

Salman, yaptığı açıklamada, kentte düzenlenen birçok kültürel ve sanatsal etkinliğe ev sahipliği yapan merkezin otopark sorunu yaşadığını söyledi.

Yaptıkları düzenleme ile otopark sorununu ortadan kaldırdıklarını belirten Salman, "Kentimizde düzenlenen etkinliklerin neredeyse tamamına yakınına ev sahipliği yapan RDKM'nin eksikliklerinden en önemlisi araç park sorunuydu. Geniş alana sahip olmasına rağmen otopark bu bölgede düşünülmemiş. Küçük bir dokunuşla burada yeniden bir düzenleme yaptık ve 50 araçlık otopark yeri oluşturduk. Böylece etkinlik günlerinde çile haline dönüşen araç park ve trafik sıkışıklığını ortadan kaldırmış olduk" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Altınova Belediye Başkanı Oral'dan Babalar Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement