Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-DER) Başkanı Sabri Karaçam, Yalova İl Afet ve Acil Durum Müdürü Aziz Aksoy'u ziyaret etti.

21.08.2015 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-DER) Başkanı Sabri Karaçam, Yalova İl Afet ve Acil Durum Müdürü Aziz Aksoy'u ziyaret etti.

Karaçam, ziyarette dernek olarak olabilecek doğal afetlere karşı hazırlıklı olduklarını söyledi.

Aksoy da müdürlük olarak sürekli doğal afetlere yönelik çalışma yaptıklarını ve doğal afetler konusunda bilgilendirme çalışmalarıyla halkı doğal afetler konusunda bilinçlendirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Daha sonra Karaçam ve Aksoy yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

Avcılara bilgilendirme toplantısı yapıldı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2. Bölge Yalova Müdürlüğü tarafından avcılara yeni av sezonu hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Yalova Müdürü Nevzat Alğan, Çınarcık'ta düzenlenen toplantıda av sezonunun açılması dolayısıyla avcıları bilgilendirmek için toplantıyı yaptıklarını söyledi.

Kaçak ve usulsüz avlanmalara göz yumulmaması için bilgilendirme toplantılarının yanında ilçelere bilgilendirme afişlerini de astıklarını belirten Alğan, sürdürülebilir avcılık için yaban hayatın ve doğanın korunmasının çok önemli olduğunu ifade etti.

Alğan, daha sonra sorulan soruları yanıtladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement