Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, ambalaj atıklarının ekonomiye geri kazandırılması için bir geri dönüşüm firması ile anlaşma imzaladıklarını bildirdi.

24.10.2015 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, ambalaj atıklarının ekonomiye geri kazandırılması için bir geri dönüşüm firması ile anlaşma imzaladıklarını bildirdi.

Kurt, yaptığı açıklamada, imzalanan anlaşmayla özellikle ambalaj atıklarının ekonomiye geri kazandırılmasının amaçlandığını söyledi.

Çınarcık'ın belli bölgelerine bölgelerine geri dönüştürülebilecek materyallerin atılabilmesi için konteynerler konulacağını dile getiren Atik, "Böylelikle kentimizin katı atık depolama alanına giden çöp miktarı azalacak. Bunun yanında doğal kaynaklarımızın korunması noktasında enerji tasarrufu sağlanacak. Çöpün taşınması ve depolanması da kolaylaşarak daha temiz bir ilçeye sahip olacağız" diye konuştu.

Termal Belediye Başkanı Atik'e ziyaret

Yalova SGK İl Müdürü Mehmet Salih Aydın ile Çevre ve Şehircilik Müdürü Osman Ulukaya, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik'i ziyaret etti.

Ulukaya, ziyarette Atik'e çalışmalarında başarılar dileyerek, Termal'in çok güzel bir yer olduğunu ifade etti.

Atik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Termal'in daha güzel bir yer olması için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Termal'e yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiğini vurgulayan Atik, bu ilgiden memnun olduklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement