Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı belli oldu.

26.10.2016 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı belli oldu.

Yalova Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için kapsamalı bir program hazırladığı belirtildi.

Kutlamaların fener alayı olarak yapılacak Cumhuriyet Yürüyüşü ile başlayacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Fener alayı olarak gerçekleşecek Cumhuriyet Yürüyüşü için 17.30'da 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda toplanılacak. Yürüyüş sonrası ise meydanda Burçin Tangürek Yalovalılar ile saat 19.00'da buluşacak. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Yalova Belediyesi tarafından Kent Müzesi'nde koleksiyoner Doğan Nadi Gürelman'ın Atatürk ve Cumhuriyetin ilk yıllarına ait belge ve materyallerinin yer aldığı sergi de 29 Ekim saati 16.30'da açılacak."

Çınarcık'ta üstyapı çalışmaları

Çınarcık'ta altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde üstyapı yenileme çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, yaptığı yazılı açıklamada, ilçede devam eden üstyapı çalışmalarıyla ilgili şunları kaydetti:

"Belediye ekiplerimiz şu anda ilçenin dört bir yanında çalışıyor. Altyapı yatırımımızı tamamladık, ardından cadde ve sokaklarımızda asfalt çalışması yaptık. Bu çalışmaların ardından üstyapı anlamında eksik olan noktalarımızı gideriyoruz. İlçemizde uzun yıllardır kaldırım bile yoktu. Çamlık, Taşliman ve Harmanlar Mahallesi'nde kaldırım çalışmalarının birçoğunu tamamladık. Diğer yandan caddelerimizde trafik düzenlemeleri yapıyoruz."

Öte yandan, belediyeden yapılan açıklamada, trafik sirkülasyonun olduğu noktalarda görüşü engelleyen yerlerde oluşabilecek kaza riskini en aza indirmek amacıyla ağaçların budama çalışmaları yapıldığı bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement