Yalova Eski Bakan Okuyan: Yalova'da Ağaç Kesmek Atatürk?e İhanet - Son Dakika
Güncel

Yalova Eski Bakan Okuyan: Yalova'da Ağaç Kesmek Atatürk?e İhanet

Yalova Eski Bakan Okuyan: Yalova\'da Ağaç Kesmek Atatürk?e İhanet

Yalova'da, Atatürkçü Düşünce Derneği'ni (ADD) ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan, köprülü kavşak nedeniyle Yalova Belediyesi tarafından Tonami Meydanı'ndaki ağaçların kesilmesini değerlendirerek, "Bu gerçekten Atatürk'e ihanet. Atatürk'e hakaret etmeye kimsenin hakkı yok" dedi.

30.11.2014 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'da, Atatürkçü Düşünce Derneği'ni (ADD) ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan, köprülü kavşak nedeniyle Yalova Belediyesi tarafından Tonami Meydanı'ndaki ağaçların kesilmesini değerlendirerek, "Bu gerçekten Atatürk'e ihanet. Atatürk'e hakaret etmeye kimsenin hakkı yok" dedi. Atatürkçü Düşünce Derneği Yalova Şubesi'ni ziyaret eden eski Bakan Okuyan, Şube Başkanı Tunç Bulan ve dernek üyeleri tarafından karşılandı. Yalova'da Tonami Meydanı'nda Karayolları 14'üncü Bölge Müdürlüğü'nün yapacağı köprülü kavşak projesi için Yalova Belediyesi tarafından bu bölgedeki ağaçların kesilmesini değerlendirdi. Ağaçların kesilmesinin üzüntü değil infial yarattığını vurgulayan Okuyan, "Bu Yalova belediye için yüzkarası, Yalovalı için kendi adıma söylüyorum yüzkarası bir şey. Maalesef bu hadise de şunu gösteriyor ki, belediyeyi milletvekilliğini ister 'a' partisi alsın, ister 'b' partisi alsın fark etmiyor. Yalova'da sahipsizlik var. Yalova'nın sahibi yok" dedi.

'ATATÜRK'E DE, GEZİ RUHUNA DA İHANET'

Ağaçların kesilmesi eğer zorunluysa halka sorulması gerektiğini savunan Yaşar Okuyan, Atatürk?'ün bir çınar ağacının dalının kesilmemesi için ray döşetip köşkü kaydırmasını örnek verdi. Okuyan şöyle konuştu:

"Oraya yapılan masraf, emeğin yerine yanına iki tane daha yaparım. Mustafa Kemal orada sana bir şey söylüyor. 80 sene önce dünyaya söylüyor. Sen şimdi Atatürk'ün 'benim kentim' dediği yerde, 300 metre mesafede o işi yapıyorsun. Bu gerçekten Atatürk'e ihanet. Bana hiç kimse anlatamaz bunu. Atatürk'e hakaret etmeye hiç kimsenin hakkı yok. İki, Gezi ruhuna ihanet. Gezi çok önemli. O bugünün meselesi değil. İlk defa Türkiye'de, ilk defa halk kendi kendine, hiçbir parti, örgüt yok. Bunu en çok manada savunan CHP'yi bir defa dümdüz ettiniz, Gezi'ye ihanet ettiniz. "

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova Eski Bakan Okuyan: Yalova'da Ağaç Kesmek Atatürk?e İhanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement