Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Eruslu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Eruslu Açıklaması

"Orman Genel Müdürlüğü'nden devir aldığımız Termal Rehabilitasyon Merkezi'ni Sağlık Bilimleri Meslek Yüksekokulu yapacağız"

23.10.2014 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, " Orman Genel Müdürlüğü'nden devir aldığımız Termal Rehabilitasyon Merkezi'ni Termal Sağlık Bilimleri Meslek Yüksekokulu yapacağız" dedi.

Rektör Prof. Dr. Eruslu, Termal ilçesinde bulunan Sağlık Bilimleri Meslek Yüksekokulu'nun taşınacağını söyledi. Taşınacakları binada hazırlıklar yaptıklarını dile getiren Eruslu, "Orman Genel Müdürlüğü'nden devir aldığımız Termal Rehabilitasyon Merkezi'ni Termal Sağlık Bilimleri Meslek Yüksekokulu yapacağız. Binanın Yalova Üniversitesi'ne tahsisinin ardından, atıl durumdan kurtulabilmesi için 4,5 milyon liralık tamirat ve onarım için ödeneğe ihtiyaç olduğunu belirledik" diye konuştu.

Şubat ayına kadar Termal Sağlık Bilimleri Meslek Yüksekokulu'nu yeni yerine taşımak istediklerini söyleyen Rektör Eruslu, "Bu bina için kendi bütçemizden 2 milyon lira para çıkarttık. O parayı tamiratı için harcayacağız. Ana arterleri bitireceğiz. Şubat ayında ikinci dönem için orasını aktif hale getiriyoruz. Orada eğitime başlayabileceğimiz kadarını tamamlayacağız. Detay çalışmaları sonra ki aşamada yapacağız. 2,5 milyon lira para daha çıkartmamız gerekiyor" ifadesini kullandı. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Eruslu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement