Yalova Valisi Muhtarlara Seslendi Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Yalova Valisi Muhtarlara Seslendi Açıklaması

Yalova Valisi Muhtarlara Seslendi Açıklaması

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, muhtarlardan devlet tarafından yapılan yatırımlara sahip çıkmalarını istedi.

16.11.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, muhtarlardan devlet tarafından yapılan yatırımlara sahip çıkmalarını istedi.

Vali Selim Cebiroğlu, Çınarcık ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Devletin Yalova'ya önemli yatırımlar yaptığına dikkat çeken Cebiroğlu, "Devletimiz daha iyi şartlarda yaşayabilmemiz için her yerde önemli yatırımlar yapıyor. Bu yatırımlar halkımızdan toplanan vergilerle gerçekleştiriliyor. Muhtarlarımız bulundukları noktalarda, kendi sorumluluk alanlarında bu yatırımların takipçisi olmak zorundadır. Yatırımlara sahip çıkmalıdır. Zira bu yatırımlar kamunun malıdır ve kamu malını korumak bizlerin görevleri arasında yer alır. Vatandaşların meselelerini takip edin. Bunların halli için hassas olun. Gerekli kurumlarla hızla bir şekilde irtibata geçin ve halkımızın sıkıntılarının ortadan kaldırılmasında pratik hareket edin. Halk mutlu olmadığında ne siz ne de biz başarılı sayılabiliriz" dedi.

Cebiroğlu, "Çınarcık, ilimizin turizm alanında önemli lokomotiflerinden biri. Burada özellikle yaz aylarında tatilcilerin mutlu ve huzurlu olması çok önemli. Bir turist mutlu ayrılıyorsa bundan daha iyi bir reklam olamaz" diye konuştu.

Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı, ilçe, belde ve köylerde yapılan alt ve üst yapı yatırımları hakkında Yalova Valisi Selim Cebiroğlu'na bilgi verdi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yalova Valisi Muhtarlara Seslendi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement