Yalova'yı K1 Heyecanı Sardı - Son Dakika
Yerel

Yalova'yı K1 Heyecanı Sardı

World Boxing Union (WBU) ve Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun destek verdiği Yalova’da ilk kez yapılacak K1 organizasyonu olan Fight Night 1 için geri sayım başladı.

29.06.2016 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

World Boxing Union (WBU) ve Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun destek verdiği Yalova'da ilk kez yapılacak K1 organizasyonu olan Fight Night 1 için geri sayım başladı. 15 Temmuz Cuma gecesi TİGEM Anatolia Beach Club'ta yapılacak TGRT EU'dan canlı yayınlanacak organizasyon öncesi Fight Night 1 organizatörü Poyraz Recep Seyrek ve Yalovalı K1 sporcusu Nurullah Güneysu, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı ziyaret etti.

Geceye Başkan Salman'ı davet eden PRS Fight Academy'nin sahibi ve Fight Night 1 organizatörü Poyraz Recep Seyrek, Yalova'da ilk kez düzenleyecekleri bu dövüş turnuvasında dünyanın sporcularının mücadele edeceğini ve 3 altın kemerin sahibini bulacağını söyledi.

Tüm sporseverleri bu önemli geceye davet eden Seyrek, "Yalova Belediye Başkanımız Vefa Salman'ın bize verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum. Bizleri hiçbir zaman geri çevirmedi ve hep destek oldu. 15 Temmuzda Yalova unutulmaz bir gece yaşayacak. Dünya'nın en iyi sporcuları mücadele edecek. Tüm sporseverleri bu organizasyona davet ediyorum. Ayrıca bu organizasyonumuz TGRT EU'dan da canlı yayınlanacak" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yalova'yı K1 Heyecanı Sardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement