Yalovalı Okçu Yiğitalp İlban, Milli Takıma Girebilmek İçin Ok Atacak - Son Dakika
Spor

Yalovalı Okçu Yiğitalp İlban, Milli Takıma Girebilmek İçin Ok Atacak

Yalovalı Okçu Yiğitalp İlban, Milli Takıma Girebilmek İçin Ok Atacak

Yalova Gençlikspor’un başarılı okçusu Yiğitalp İlban, 20-24 Ocak 2016 tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilecek Salon Okçuluk Türkiye Kupası ve Salon Milli Takım Seçmelerine katılacak.

19.01.2016 15:52

Yalova Gençlikspor'un başarılı okçusu Yiğitalp İlban, 20-24 Ocak 2016 tarihleri arasında Samsun'da gerçekleştirilecek Salon Okçuluk Türkiye Kupası ve Salon Milli Takım Seçmelerine katılacak.

Yalova Gençlikspor'un başarılı okçusu Yiğitalp İlban, 20-24 Ocak 2016 tarihleri arasında Samsun'da gerçekleştirilecek Salon Okçuluk Türkiye Kupası ve Salon Milli Takım Seçmelerinde boy gösterecek. Bir önceki Türkiye Şampiyonasında Makaralı Yay Genç Erkek Türkiye üçüncüsü olan, Yalovalı okçu, 2016 Şubat ayı içerisinde Ankara'da gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonasına da Milli takıma girebilmek için mücadele edecek. Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun 2016'da ki ilk organizasyonu olacak olan Salon Okçuluk Türkiye Kupası ve Salon Milli Takım Seçmelerine Samsun Tekkeköy TÜYAP Fuar alanı ev sahipliği yapacak.

Yiğitalp İlban'a başarılarılar dileyen Okçuluk İl Temsilcisi İbrahim İnce," Salon Okçuluk Türkiye Kupası ve 2016 Salon Milli Takım Seçmelerine yoğun bir şekilde hazırlanan Yiğitalp'in hedefi yarıştan madalyayla dönmek ve milli takımda yer almaktır. Okçuluk branşının Yalova'da gelişmesi için verdiği desteklerden dolayı da Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan'a teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalovalı Okçu Yiğitalp İlban, Milli Takıma Girebilmek İçin Ok Atacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement