Kazan'da Yangında Ölen Çocuk Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kazan'da Yangında Ölen Çocuk Toprağa Verildi

Kazan\'da Yangında Ölen Çocuk Toprağa Verildi

Ankara'nın Kazan ilçesinin Ciğir Mahallesinde bir kerpiç evde çıkan yangında hayatını kaybeden zihinsel engelli Remzi Kürşat Öztürk gözyaşları arasında toprağa verildi.

14.06.2015 12:29  Güncelleme: 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Kazan ilçesinin Ciğir mahallesinde bir kerpiç evde çıkan yangında hayatını kaybeden zihinsel engelli Remzi Kürşat Öztürk (14) gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kazan ilçesinin Ciğir mahallesinde Remzi Öztürk'e (77) ait iki katlı kerpiç evde önceki gün çıkan yangında 14 yaşındaki torunu Remzi Kürşat Öztürk yoğun dumandan zehirlenip tüm müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Adli tıp kurumundan alınan Remzi Kürşat'ın cenazesi Ciğir mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında kalabalık bir cemaatle son yolculuğuna uğurlandı.

O gün ziyaret için evde bulunan hala Raife Yılmaz yangın anını şöyle anlattı.

"Biz mutfakta yemek yerken birden duman geldi, dedim hemen çıkın yanacağız. Annemle babam vardı yaşlı, ikisi de bayıldılar salonda hepsini ben merdivenden aşağı indirdim. Sonra komşular geldi yardıma ama o zamana kadar yangın her yeri sarmıştı. Ben şeker hastasıyım dermanım yok ama Allah bana o an bir kuvvet verdi. Evde iki aile oturuyordu babamla kardeşim. İki ailenin eşyaları yandı, hiçbir şeyleri kalmadı. Bekar kızımız var yeğenim, onun çeyiz eşyası yandı, hiçbir şeyi kalmadı." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kazan'da Yangında Ölen Çocuk Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement