Yangında Ölen Kardeşler Yan Yana Toprağa Verildi - Son Dakika
3.Sayfa

Yangında Ölen Kardeşler Yan Yana Toprağa Verildi

Yangında Ölen Kardeşler Yan Yana Toprağa Verildi

Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Yeniceçiftlik Köyü'nde, geçen çarşamba günü anne ve babasının dışarıda olduğu sırada kibritle oynarken çıkan yangında ölen 4 yaşındaki Mutlu ile kardeşi 2 yaşındaki Mehmet Can Yıkın, ilçeye bağlı Siğilli Köyü'nde toprağa verildi.

15.01.2016 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Yeniceçiftlik Köyü'nde, geçen çarşamba günü anne ve babasının dışarıda olduğu sırada kibritle oynarken çıkan yangında ölen 4 yaşındaki Mutlu ile kardeşi 2 yaşındaki Mehmet Can Yıkın, ilçeye bağlı Siğilli Köyü'nde toprağa verildi.

Keşan'ın Yeniceçiftlik Köyü'nde bir çiftlikte tek katlı evde yaşayan 23 yaşındaki Manolya ve 35 yaşındaki Sinan Yıkın çiftinin çocukları Mutlu ve Mehmet Can, iddiaya göre evde kimsenin olmadığı esnada kibritle oynarken yangına neden oldu. Evi saran alevlerin arasından ağır yaralı olarak çıkarılan iki kardeş, tedavi gördükleri İstanbul Kartal'daki Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. İki kardeşin cenazeleri, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından Keşan İlçesi'ne bağlı Siğilli Köyü'ne getirildi. Cenazelerin köye getirildiği sırada Manolya ve Sinan Yıkın çifti ile yakınları sinir krizi geçirdi. Köy imamı gözyaşlarına boğulan aile ve yakınlarıyla konuşarak sakinleştirmeye çalıştı. Mutlu ve Mehmet Can Yıkın, Siğilli Köyü Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında yan yana toprağa verildi.

AĞABEYE SÖYLEMEDİLER

Öte yandan Manolya ve Sinan Yıkın çiftinin diğer çocukları 6 yaşındaki Süleyman Yıkın'ın, okula gittiği için Siğilli Köyü'nde babaannesi Rubiye Yıkın ile birlikte yaşadığı ve ailesiyle hafta sonları görüştüğü belirtildi. Süleyman Yıkın'ın kardeşlerinin ölümünden henüz haberinin olmadığı bildirildi. - Keşanedirne

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Yangında Ölen Kardeşler Yan Yana Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement