Yapımcı-yönetmen Hasan Yıldız Esogü'de Öğrencilerle Söyleşti - Son Dakika
Yerel

Yapımcı-yönetmen Hasan Yıldız Esogü'de Öğrencilerle Söyleşti

Yapımcı-yönetmen Hasan Yıldız Esogü\'de Öğrencilerle Söyleşti

Yapımcı-Yönetmen Hasan Yıldız, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Radyo Televizyon, Uygulama ve Araştırma Merkezi (ESORTAM)’nin davetlisi olarak geldiği ESOGÜ’de, "Hasan Yıldız ile Kariyer Sohbetleri" başlıklı söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.

22.10.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapımcı- Yönetmen Hasan Yıldız, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Radyo Televizyon, Uygulama ve Araştırma Merkezi (ESORTAM)'nin davetlisi olarak geldiği ESOGÜ'de, "Hasan Yıldız ile Kariyer Sohbetleri" başlıklı söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.

Konuşmasında iş ve medya alanındaki başarı hikayesini gençlerle paylaşan Hasan Yıldız, gençlere hayata tebessümle bakmalarını, sabırlı olmalarını ve kendilerine güvenmelerini öğütledi. Gençlere daha okurken hayallerini ve hedeflerini hayata geçirmek için çabalamalarını tavsiye eden Hasan Yıldız; akıllı insanın sadece işiyle, akılsız insanın ise kişilerle uğraşacağını söyledi. Hasan Yıldız ayrıca gençlere zamanlarını iyi kullanmaları çağrısında bulunarak, kendilerine mesleki anlamda diploma dışında da bir şeyler katmalarını öğütledi. Söyleşinin sonunda öğrencilere katılım belgeleri dağıtıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yapımcı-yönetmen Hasan Yıldız Esogü'de Öğrencilerle Söyleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement