Yapımcılar, Hande Doğandemir'i İstemedi - Son Dakika
Magazin

Yapımcılar, Hande Doğandemir'i İstemedi

Endemol Shine Türkiye'nin yeni dizisinde Şükrü Özyıldız'la başrolde oynayacak olan Hande Doğandemir, kadro dışı kaldı.

23.11.2015 11:32  Güncelleme: 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Her Şey Aşktan" filminde başrolü paylaşan Hande Doğandemir ve Şükrü Özyıldız'ın yeni dizi projesinde, sürpriz bir gelişme yaşandı.

HANDE DOĞANDEMİR YERİNE ASLI ENVER

Özcan Deniz'in yapımcılığını üstlendiği "Her Şey Aşktan"da başrolü paylaşan Şükrü Özyıldız ile Hande Doğandemir, yeni iş birliği için gün sayıyordu. İkili, Endemol Shine Türkiye'nin yeni işinde de başrolde olacaktı. Ancak sürpriz bir gelişmeyle Doğandemir kadro dışı kaldı. Yapım şirketi, onun yerine Aslı Enver'le görüşmeye başladı.

YAPIMCILAR İSTEMEDİ

Yapımcıların "Kara Kış" dizisinin filmin devamı gibi görülmesinden çekindiği için bu değişikliğe gittiği konuşuluyor. Murat Onbul'un yöneteceği, senaryosunu Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu'nun yazdığı dizinin çekimleri yakında başlayacak.

Yapımcılar, Hande Doğandemir\'i İstemedi

Son Dakika Magazin Yapımcılar, Hande Doğandemir'i İstemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Esteldeyiz midyat: Sanki birileri bu kızın ayağını kaydirmya calisiyor yazık 11 3 Yanıtla
  • selma06: Cokmu kapris yapti 3 3 Yanıtla
  • 555: bunu haber yapanı aklı dengesi başına gelene ve hayat falsefesini anlayana kadar,sabahtan akşama kadar tarlalarda,bahçelerde,ahırlarda çalıştırmalı.Akşamdan sabaha kadar ahlak,kültür,sosyal,tarih,coğrafya,din,kimya,matematik,biyoloji dersi verilmeli.İnsanın nefsi müdaafasını zayıflatan diziler,filimler,müzikler,alkol,sigara,maçlar,şans oyunları gibi şeylerden uzak tutulmalı.Yiyecek ve içecek olarak sadece patates,kurufasulye,nohut ,bulgur, su,şerbet,ayran VERİLMELİ. 3 2 Yanıtla
    555: Eğer onlar HAYAT FELSEFESİ,ni (islam ahlakını, demokrasiyi,insanlığı,barışı,dürüstlüğü,aklını kullanmayı,düşünmeyi,çok kelimeler kullanarak güzel ve kibar konuşabilmeyi,çağdaş espiriyi,kültürü,bilimi)yeterince öğrenebilmiş olsalardı,böyle ÜZÜCÜ ve UTANÇ VERİCİ olaylar başımıza gelmezdi.AMA onlar boş,saçma,insanın NEFSİ MÜDAFAA,sını zayıflatan kolay yolu (diziler,filimler, müzikler,moda,alkol,sigara,para,mal,sanal yaşam,cahaliyet,maçlar,şans oyunları) seçmişler.Yol yakın iken dönmelidirler. 1 1

Advertisement