Tekirdağ'da Yaralı Güvercine Süleymanpaşa Belediyesi Sahip Çıktı - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'da Yaralı Güvercine Süleymanpaşa Belediyesi Sahip Çıktı

Tekirdağ\'da Yaralı Güvercine Süleymanpaşa Belediyesi Sahip Çıktı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediyesine ait tarihi belediye binasının bahçesinde gözünden yaralanmış ve uçamayan bir güvercine Süleymanpaşa Belediyesi sahip çıktı.

20.08.2014 18:29  Güncelleme: 18:37

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi'ne ait tarihi belediye binasının bahçesinde gözünden yaralanmış ve uçamayan bir güvercine Süleymanpaşa Belediyesi sahip çıktı.

Yaralı güvercin belediye personelinin haber vermesi üzerine Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından alınarak tedavi için götürüldü. Güvercin için yapılan çalışmaları öğrenen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat her canlının yaşama hakkına sahip olduğunu belirterek, "Bizim için bir can bile çok önemli ve hayat yaşadığımız canlılarla güzel. Kimse merak etmesin yaralı güvercin emin ellerde. Veteriner İşleri Müdürlüğü'müz en kısa zamanda yaralı güvercinimizi iyileştirip tekrar özgürlüğüne kavuşturacaktır" dedi.

Süleymanpaşa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri yaptıkları açıklamada güvercini iyileştirmek için tıbbi operasyonlar yapacaklarını, eski sağlığına kavuşmasının ardından ise tekrar doğaya bırakacaklarını belirtti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'da Yaralı Güvercine Süleymanpaşa Belediyesi Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement