Erbaa'da Yaralı Kurtarma ve İlk Yardım Tatbikatı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Erbaa'da Yaralı Kurtarma ve İlk Yardım Tatbikatı Yapıldı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde yaralı kurtarma ve ilk yardım tatbikatı yapıldı.

19.03.2014 16:37  Güncelleme: 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Erbaa ilçesinde yaralı kurtarma ve ilk yardım tatbikatı yapıldı.

Park Vadi Kavşağı'nda gerçekleştirilen tatbikatta senaryo gereği, Karayaka beldesi yolunda otomobil ile traktör çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle traktör sürücüsü ağır yaralandı, otomobilde bulunan 2 kişi ise araçta sıkıştı.

Kaza ihbarının ardından bölgeye sağlık, kurtarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan iki kişi, ekiplerce çıkarıldı. Kazada ağır yaralanan traktör sürücüsü ise ilk müdahalenin ardından 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Yaklaşık 30 dakika süren tatbikata, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, 112 Acil Servis ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi, Erbaa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, polis ve jandarma ekipleri görev aldı.

Tatbikatı izleyen İl Afet ve Acil Durum Müdürü Turan Uzun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu tatbikatları il merkezi ve ilçelerde gerçekleştirdiklerini belirterek, "Malumunuz, Erbaa, afetler yönünden hassas bir ilçe. İnsanların herhangi bir afet ya da trafik kazasında doğru hareket etmesini sağlayacak faaliyetlerimiz devam edecektir" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erbaa'da Yaralı Kurtarma ve İlk Yardım Tatbikatı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement