Yarar: Kilis'e Düşen Füzelerin Yerleri Belirtilmemeli - Son Dakika
Güncel

Yarar: Kilis'e Düşen Füzelerin Yerleri Belirtilmemeli

Güvenlik uzmanı Mete Yarar, IŞİD'li teröristlerin Türk medyasını yakından takip ettiğini belirterek, Kilis'e düşen füzelerin yerlerinin nokta olarak belirtilmemesi gerektiğini söyledi.

26.04.2016 20:16  Güncelleme: 20:30

Eski bordo bereli, güvenlik uzmanı Mete Yarar IŞİD'in füze saldırılarıyla ilgili dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Yarar, IŞİD'li teröristlerin Türk medyasını yakından takip ettiğini belirterek Kilis'e düşen füzelerin yerlerinin nokta olarak belirtilmemesi gerektiğini ifade etti.

GÖZLER KİLİS'TE

IŞİD'in katyuşa füzeleriyle gerçekleştirdiği saldırılar nedeniyle tüm gözler Kilis'in üzerinde. IŞİD saldırılarında Kilis'te şu ana kadar 10'u Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, 7'si Suriyeli toplam 17 kişi hayatını kaybetti.

"TERÖRİSTLER TÜRK MEDYASINI TAKİP EDİYOR"

Güvenlik uzmanı Mete Yarar, Habertürk TV'de katıldığı programda ise bu saldırılarla ilgili bir detayı paylaştı. Yarar, IŞİD'li teröristlerin Türk medyasını yakından takip ettiğini belirterek Kilis'e düşen füzelerin yerlerinin nokta olarak belirtilmemesi gerektiğini ifade etti.

"TEKRAR ATIŞ YAPABİLİRLER"

Yarar, teröristlerin düşen füzelerin yerini öğrenerek koordinatları belirleyebileceğini ve daha fazla zarar verecek şekilde tekrar atış yapabileceklerini söyledi.

Son Dakika Güncel Yarar: Kilis'e Düşen Füzelerin Yerleri Belirtilmemeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Merwani: Kürtler bu toprakların kurdudur Onlar olmadan boş kaleye bile gol atamazsınız 17 10 Yanıtla
  • Merwani: Tc nin iside saldiracagina inanmak İçin koyun olmak gerek 16 8 Yanıtla
  • Zazs. 13: Tabiki öyle. Şehit. Olanıda söylemeyin. Çaldılarını söylemeyin işide. Göndeilen eleman ve lojistik destekerinide söylemeyiniz doğudaki boşatıla. Köylerinide söylemeyiniz daha yazılacak çok şeyler var. Onuda. hat. Engeliyor oh kebap 21 3 Yanıtla
  • KİLİS: DİNDAR GÖRÜNÜMLÜ FAŞİZM YIKILACAK!!!!!!!!!! SAKALLI MAYMUNLARI GEBERECEK!!!!!!!!! 10 6 Yanıtla
  • Eylem: Yani kısacası konuyu kapatalım diyorsun 13 1 Yanıtla
  • çakallarla dans: 3.dünya savaşı müslümanlarla yahudiler arasinda cikacak 5 8 Yanıtla
  • melik: vaybe ne haldesiniz lan ypg olsaydi şimdi yerle bir etmiştiniz isid olunca nasilda savunuyorlar 7 2 Yanıtla
  • .: meclis başkanı kendi fikirlerini açıga çıkarmış zamanında arınç da aynısını yapardı psikolojik harekat degil midir bu halkın nabzını ölç herkes evet dese veya ses çıkarmasa ortam uygun de yapmaya çalış tepki alınca da kendi fikri de ... 9 0 Yanıtla
  • sozdar: Bu mete zarar evcilik oyunu anlatiyor 2 5 Yanıtla
  • Can: Hatta haberi bile yapılmasın demi Varmı böyle bisey yaa adamlar bilerek hedeflerek atıyor. Bu bordo bereli çakma askere bi sormak lazım. İşit li itlerin kilisde hicmi istihbaratı yok. Mantıklı diyen arkadaşlar. Bu roketler daha önce şehrin heryerine düştü camii okul valilik ev boş arsa hastane vs vs. Netice 100km öteden atılmıyor. 20-30 km uzaktalar. Peki şöyle düşünün. Düstügü yeri belirtmeyelimde hedefini tutturmak için gün boyumu atış yapsınlar... Haberin nasıl yapılacağı değil Canlarin yanmasinin önüne nasıl geçileceğini düşünsünler. Tıpkı şehit cenazeleri deki muzigi değiştirme çabasında olacağınıza, artık şehit haberi gelmesin nasıl bunun önüne gecemeyeklerse, kilisede yapılan saldırıda bitmeyecek mi demek oluyor bu ??? 4 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement