Yardımcı Antrenörden Alkışlanacak Hareket - Son Dakika
Yerel

Yardımcı Antrenörden Alkışlanacak Hareket

Yardımcı Antrenörden Alkışlanacak Hareket

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün Nevşehir kampı öncesi gerçekleştirdiği son antrenmanda şok bir sakatlık yaşandı.

17.07.2014 02:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün Nevşehir kampı öncesi gerçekleştirdiği son antrenmanda şok bir sakatlık yaşandı. Acılar içinde yerde kıvranan gurbetçi oyuncu Gökhan Yetkin'e ilk müdahaleyi yapan yardımcı antrenör Mehmet Yılmaz, örnek bir davranış sergileyerek oyuncusunu saha kenarına kadar sırtında taşıdı.

Aydınspor 1923'ün yeni sezon öncesi sürdürdüğü antrenmanda yeşil sahalarda eşine pek rastlanılmayan bir olay yaşandı. Antrenman sırasında sakatlanan gurbetçi oyuncu Gökhan Yetkin, ayağı çektiği nedeniyle acılar içinde kendini yere bıraktı. Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Mustafa Ceviz'in yardımcılığı yapan antrenör ve çift kale maçta hakemlik yapan Mehmet Yılmaz, Gökhan'ın acılar içinde yerde kıvrandığı görerek yanına gitti ve durumunu sordu. Oyuna devam edemeyeceğini açıklayan Gökhan ayağının kötü olduğunu ve üzerine basamayacağını ifade etti. Bunun üzerine oyuncusunu sırtına bindirip saha kenarına kadar getiren yardımcı antrenör Yılmaz, görenler tarafından futbolcu-antrenör ilişkisine örnek gösterilecek bir hareket yaptı. Bu hareketi ile antrenmanı izleyenler tarafından takdir toplayan Yılmaz, alkışlık harekete imza atmış oldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yardımcı Antrenörden Alkışlanacak Hareket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement