Yargıtay Üyeliğine Seçilen Hakim ve Savcılara Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Yargıtay Üyeliğine Seçilen Hakim ve Savcılara Veda Yemeği

Yargıtay Üyeliğine Seçilen Hakim ve Savcılara Veda Yemeği

İzmir Adliyesi’nde uzun yıllar görev yaptıktan sonra Yargıtay üyeliğine seçilen hakim ve savcılara veda yemeği düzenlendi.

04.03.2015 16:42

İzmir Adliyesi'nde uzun yıllar görev yaptıktan sonra Yargıtay üyeliğine seçilen hakim ve savcılara veda yemeği düzenlendi.

İzmir Adliyesi'nde uzun yıllar görev yaptıktan sonra Yargıtay üyeliğine seçilen hakim ve savcılara veda yemeği düzenlendi. Yemeğe, İzmir Adliyesi'nde görev yapan ve Yargıtay üyeliğine seçilen Hakim Mehmet Kasım Çetin, Cumhuriyet Başsavcıvekili Gökhan Karaburun, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kürşat Hamurcu, Hakim Nevzat Özsoy, Cumhuriyet Başsavcıvekili Muvaffak Meşe, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Kurtaran, Hakim Hulusi Akdere ile 2015 yılında emekliye ayrılan Cumhuriyet Başsavcıvekili İsa Fırat Küpeli, Hakim Sami Uçar, Hakim Cemil Manisalı, Hakim Hüseyin Sağlanak, Hakim Ahmet Çilek ve Cumhuriyet Savcısı Celal Keser katıldı.

ŞÜKRAN PLAKETİ

Emekliye ayrılan hakim ve savcıların da katıldığı yemekte İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Celal Kocabaş ve İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Doğru, Yargıtay üyeliğine seçilen hakim ve savcılar ile emekliye ayrılan hakim ve savcılara şükran plaketi verdi. Veda yemeğinde konuşan İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Doğru, Yargıtay üyeliğine seçilen hakim ve savcılara başarı dilerken, emekliye ayrılan hakim ve savcılara verdikleri hizmetten dolayı teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yargıtay Üyeliğine Seçilen Hakim ve Savcılara Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement