Yasak Setinden İlk Kareler - Son Dakika
Güncel

Yasak Setinden İlk Kareler

Fikret Kuşkan, Deniz Çakır ve Burak Yamantürk'lü Yasak'ın çekimleri başladı.

11.03.2014 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapımını TMC'nin, yapımcılığını Erol Avcı'nın, yönetmenliğini ise bugüne kadar pek çok uzun soluklu ve başarılı dizinin yönetmenliğini üstlenmiş olan Kudret Sabancı'nın yaptığı merakla beklenen Yasak dizisinin çekimleri başladı.

Senaryosunu Volkan Sümbül, Emre Özdür, Meryem Gültabak ve Ali Demirel'in yazdığı Yasak, dizisinin çekimleri Beykoz Kundura Fabrika'sına kurulan sette başladı.

Başrollerde Fikret Kuşkan, Deniz Çakır ve Burak Yamantürk var

Nisan başında izleyicisiyle buluşacak olan Yasak dizisinin başrollerinde ise başarılı oyuncular Fikret Kuşkan, Deniz Çakır ve Burak Yamantürk yer alıyor. Osmanlı'nın son yıllarında bir konakta geçen dizi, farklı hayat ve sınıfların birbirine karıştığı, aşkın ihtiras, hırs ve hayallerle yeniden anlamlandığı bir hikayeyi anlatıyor.

Calibe'nin tutkusu

Eşini kaybettikten sonra yeniden evlenmek için çocuklarının büyümesini bekleyen Sai Bey(Fikret Kuşkan), cemiyetin önde gelen zengin isimlerinden biridir. Tüm cemiyet çevresi cemiyet hayatından biriyle evlenmesini beklerken Sai Bey, bir memurun kızı olan Calibe'nin (Deniz Çakır) gençliğine ve güzelliğine tutulur. Calibe, güzelliğiyle birlikte içinde hırsı, hayalleri ve ulaşmak istediği yeni hayat hedeflerini de taşımaktadır. Bir de, teyzesinin oğlu olan Nejat'a (Burak Yamantürk) aşkını.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yasak Setinden İlk Kareler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement