Yaşamını Yitiren Öğretmen, Ölen Bebeği ile Aynı Mezara Defnedildi - Son Dakika
Güncel

Yaşamını Yitiren Öğretmen, Ölen Bebeği ile Aynı Mezara Defnedildi

Yaşamını Yitiren Öğretmen, Ölen Bebeği ile Aynı Mezara Defnedildi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 6 aylık hamile öğretmen, daha önce alınan bebeğiyle aynı mezarda toprağa verildi.

11.11.2014 15:17  Güncelleme: 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye'de yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 6 aylık hamile öğretmen, daha önce alınan bebeğiyle aynı mezara defnedildi.

BEBEĞİ KARNINDA ÖLDÜ

Merkez Atatürk Ortaokulu'nda matematik öğretmeni olarak görev yapan 6 aylık hamile Gülay Yıldırım (31), rahatsızlanınca ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması teşhisi koyduğu Yıldırım'ın karnındaki bebeğinin öldüğünü tespit etti.

Bebeği alındıktan sonra yoğun bakım servisinde tedavisi süren Yıldırım, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

ANNE VE BEBEĞİ AYNI TABUTTA KONULDU

Anne ve bebeği, aynı tabuta konularak Gökben Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada edilen duanın ardından Gökben Mezarlığı'na getirilen cenazeler, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından aynı mezarlıkta toprağa verildi.

Cenaze törenine katılan Fethiye Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan, eşi ve bebeğini kaybeden Kürşat Yıldırım'ı teselli etmeye çalıştı.

Yıldırım'ın öğrencileri de öğretmenlerinin mezarına karanfil bıraktı.


Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yaşamını Yitiren Öğretmen, Ölen Bebeği ile Aynı Mezara Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement