Yaşlı Çiftten Anlamlı Bağış - Son Dakika
Yerel

Yaşlı Çiftten Anlamlı Bağış

Denizlili Tekin ailesi, Pamukkale ilçesinde bulunan iki katlı evlerini hayır işlerinde kullanılması amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bağışladı.

01.11.2014 16:26

Denizlili Tekin ailesi Pamukkale ilçesinde bulunan 453 metrekarelik alana sahip 2 katlı evlerini hayır işlerinde kullanılması amacıyla Denizli Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bağışladı.

Karşıyaka Mahallesi'nde yaşamını sürdüren 82 yaşındaki işçi emeklisi Mehmet Tekin ile eşi 66 yaşındaki Ayşe Tekin, iki katlı evlerinin mülkiyetini bağışlamak için valiliğe başvurdu. İşlemlerinin ardından yaşlı çift Denizli Valisi Şükrü Kocatepe'yi makamında ziyaret etti.

Evini bağışlayan Mehmet Tekin, insanlara yardım etmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Çalışarak kazandığı parayla aldıkları ve 44 yıldır içinde oturdukları evi ihtiyaç sahibi insanların kullanımı için bağışladıklarını kaydeden Tekin, "Çocuğumuz yok. Oturduğumuz bu evimizi, bizler öldükten sonra ihtiyaç sahibi insanlarımıza hizmet etmesi ve katkı sağlaması amacıyla eşim ile birlikte bağışlama kararı aldık. Bu yaşımıza kadar kimseye muhtaç olmadık. Her zaman muhtaç insanların yanında olmaya çalıştık ve katkı sağlamak istedik. Ancak kazancımız belliydi. Bizde bu şekilde bir katkımız olsun istedik. Bizler öldükten sonra Denizli Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na devredilerek ihtiyaç sahiplerinin sıkıntıları giderilecek. Böyle bir hayır yaptığımız için ikimizde çok mutluyuz" diye konuştu.

Vali Kocatepe ise, bağışta bulunan Tekin çiftine sağlıklı bir ömür dileğinde bulunarak teşekkür etti. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yaşlı Çiftten Anlamlı Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement