Yaşlı Kadını Dolandıran Zanlılar Kamerada! - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Kadını Dolandıran Zanlılar Kamerada!

Konya'da kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 68 yaşındaki bir kadını dolandıran zanlılar, İstanbul'da paranın havale edildiği banka şubesinde yakalandı.

19.01.2015 11:03  Güncelleme: 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alınan bilgiye göre, 14 Ocak günü Konya İl Emniyet Müdürlüğü’ne müracaatta bulunan 68 yaşındaki P.U. kendisini polis ve savcı olarak tanıtan bazı kişiler tarafından dolandırıldığını söyledi. Yaşlı kadın, A.B. (25) isimli şahıs adına 24 bin 325 TL, O.G. (34) isimli şahıs adına da 15 bin 191 TL parayı banka aracılığıyla havale yaptığını belirtip, şikayetçi oldu. Yapılan araştırmalarda paranın havale edildiği banka şubesini tespit eden ekipler çalışma başlattı. Şüpheli A.B. ve yanında bulunan K.G. (31), paranın havale edildiği Fatih Sirkeci’de bulunan banka şubesinde Güven Timleri ekiplerince suçüstü yakalandı. Olayla bağlantılı olduğu tespit edilen O.G. isimli şüpheli ise Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından Sultangazi’de gözaltına alındı. Şüphelilerden K.G.’nin Konya, Adana, Giresun ve Kahramanmaraş’ta da dolandırıcılık olaylarına karıştığı ve firari olarak arandığı tespit edildi. Mahkemeye sevk edilen zanlılardan A.B. ve K.G., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaşlı kadının dolandırıldığı anlar, güvenlik kamerası tarafından da görüntülendi. Görüntülerde, yaşlı kadının telefonla arayıp ikna eden zanlının, ardından yaşlı kadınla buluşup bankaya götürdüğü görülüyor.

Yaşlı Kadını Dolandıran Zanlılar Kamerada!
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaşlı Kadını Dolandıran Zanlılar Kamerada! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement