Yaşlılar Haftası - Son Dakika
Güncel

Yaşlılar Haftası

Türk Kızılayı Mengen Şubesi üyeleri Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede ve köylerde yaşayan yaşlıları ziyaret etti.

25.03.2016 12:22

Türk Kızılayı Mengen Şubesi üyeleri Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede ve köylerde yaşayan yaşlıları ziyaret etti.

Ziyaretler hakkında AA muhabirine bilgi veren Türk Kızılayı Mengen Şube Başkanı Ramazan Çakıcı, yaşlıların, dün ile bugün arasında köprü olan kültür ve geleneklerin yarınlara taşınmasında katkı sağlayan en kıymetli varlıkları olduğunu belirtti.

Yaşlılık döneminin saygı duyulması ve minnet gösterilmesi gereken bir dönem olduğuna değinen Çakıcı, "Yaşamı boyunca topluma hizmet etmiş kişilerin yaşlandığı, bakıma ihtiyaç duyduğu dönemde ve ömürlerinin sonuna dek insan onuruna yakışır şekilde yaşamalarını sağlamak hepimizin öncelikli görevi olmalıdır. Türk Kızılayı Mengen Şubesi olarak bu bilinçle Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında ilçe merkezi ve köylerimizdeki yaşlılarımıza ziyaretler gerçekleştirdik. Ziyaretimizden memnun olan büyüklerimizle güzel sohbetler ettik." dedi.

Çakıcı, anılarını ve deneyimlerini dinledikleri yaşlıların sağlık sorunları ve ihtiyaçları hakkında da tespitlerde bulunduklarını dile getirerek, ilerleyen dönemde ihtiyaç sahibi olan yaşlılara yardım dağıtacaklarını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yaşlılar Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement