Yatağan Eğitim Gönüllüleri Derneği'nden Eğitime Katkı - Son Dakika
Yerel

Yatağan Eğitim Gönüllüleri Derneği'nden Eğitime Katkı

Yatağan Eğitim Gönüllüleri Derneği\'nden Eğitime Katkı

Yatağan Eğitim Gönüllüleri Derneği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yatağan’da eğitim gören 150 ihtiyaç sahibi öğrenciye ayakkabı yardımı yapıldı.

23.01.2015 19:16

Yatağan Eğitim Gönüllüleri Derneği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yatağan'da eğitim gören 150 ihtiyaç sahibi öğrenciye ayakkabı yardımı yapıldı.

Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yatağan Eğitim Gönüllüleri Derneği işbirliği ile Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan tarafından temin edilen 150 çift ayakkabı, Yatağan'ın bazı mahallelerinde eğitim gören 150 ihtiyaç sahibi öğrenciye dağıtıldı. Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan tarafından geçtiğimiz yıl da Yatağan'da eğitim gören 100 ihtiyaç sahibi öğrenciye ayakkabı ve giyim yardımında bulunulmuştu.

Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan'a Yatağan'da eğitime yaptığı katıklar nedeni ile teşekkür eden Şener; "Bir kitap bir insan diyerek çıktığımız bu yolda sosyal sorumluluk faaliyetlerimiz aynı aşkla ve heyecanla devam etmektedir. Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, bizim için sadece bir sendika başkanı değil, baba gibidir. Kendisi sadece orman işlerine değil, eğitim camiasına, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize de yardım etmektedir. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul müdürleri aracılığı ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz tespit ediliyor. Bizler yardımları direkt olarak öğrencilere değil, okul müdürlerine veriyoruz. Okul idarecileri tarafından öğrencilerimize yardımcı oluyoruz. Eğitim Gönüllüleri Derneği olarak bizlere her zaman destek olan tüm yardımseverlerimize teşekkür ediyorum. En önemli yatırım insana yapılan yatırımdır düsturuyla hareket eden derneğimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarına ara vermeden, yeni proje ve yeni umutlarla devam edecektir. Yatağan'da eğitim camiası için olan çalışmalarımız aşkla devam edecektir" ifadelerini kullandı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yatağan Eğitim Gönüllüleri Derneği'nden Eğitime Katkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement