Yaylabağı Belde Belediye Başkanından Eğitime Destek - Son Dakika
Yerel

Yaylabağı Belde Belediye Başkanından Eğitime Destek

Yaylabağı Belde Belediye Başkanından Eğitime Destek

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Yaylağı Belde Belediye Başkanı Niyazi Akgedik, bugün başlayan 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı dolayısı ile beldede öğrenim gören 340 öğrenciye yaklaşık 13 bin TL’lik kırtasiye yardımında bulundu.

15.09.2014 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Yaylağı Belde Belediye Başkanı Niyazi Akgedik, bugün başlayan 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı dolayısı ile beldede öğrenim gören 340 öğrenciye yaklaşık 13 bin TL'lik kırtasiye yardımında bulundu.

İhsaniye Kaymakamı Muhammet Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Nalbat, ilçe protokol üyelerinin geniş katılımı ile Yaylabağı beldesinde Şehit Ahmet Öztürk İlkokulunda düzenlenen kırtasiye malzemesi dağıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı Niyazi Akgedik, halkına verdiği sözü tutmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Görev süresi boyunca beldesinde okuyan öğrencilere kırtasiye malzeme desteğinin devam edeceğini dile getiren Başkan Akgedik, beldelerinde eğitim ve öğretimin artması için çalışacaklarını belirtti. Öğrenmenin ve okumanın önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Akgedik, beşikten mezara kadar ilim öğrenilmesi gerektiğini anlatarak, şöyle devam etti:

"İlk emri oku olan bir dinin müntesipleri olarak okumanın ne kadar önemli bir meselesi olduğunu biliyor ve inanıyoruz. Siz gençlerin iyi bir eğitim alarak gelecekte ülkemize iyi bir hizmetler yapacağınıza inancımız tamdır. Bu vesileyle bu süreçte katkı sağlamak amacıyla kırtasiye malzemelerini hediye etmek istedik. Bizim beşikten mezara kadar ilim öğrenmemiz lazım bir harf öğretenin kırk yıl kölesi oluruz. Biz tarihi değerlerimiz ve dünya çapındaki konumumuz gereği çok okumamız çok öğrenmemiz gerekiyor."

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nalbat, Belediye Başkanı Akgedik, Belediye Meclis üyeleri öğrencilere kırtasiye malzemelerini birlikte dağıttılar. Daha sonra okul tarafından Belediye Başkanı Akgedik'e plaket verildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaylabağı Belde Belediye Başkanından Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement