Yaz Spor Okullarına Kayıtlar Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Yaz Spor Okullarına Kayıtlar Devam Ediyor

Yaz Spor Okullarına Kayıtlar Devam Ediyor

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, 34 branşta yaz spor okullarını açacaklarını kaydetti.

25.06.2014 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, 34 branşta yaz spor okullarını açacaklarını kaydetti.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün bünyesinde açılacak olan yaz spor okulları, 34 branşta faaliyet yapacak.

Çocuk ve gençlerin spor yapmalarına imkan sağlayan yaz spor okulları hakkında bilgiler veren Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, "34 branşta yaz spor okulu açıyoruz. Bunun hepsini ücretsiz yaptık. Yalnızca havuzda ücret var. Onunda havuzun hijyeni için ve bakımı için alıyoruz. Burada kullandığımız kimyasallar ve enerji sarfiyatımız için çok makul bir ücret talep ettik. Diğer yaz spor okullarımızda hiçbir ücret almıyoruz" dedi.

"KURAN KURSUNA GİDEN ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ÖZEL SAATLERİMİZ VAR"

Fındıklı, kuran kursuna giden çocukların spor yapabilmeleri için özel saatler belirlediklerini kaydederek, "Bazı ailelerimiz çocuklarını kuran kurslarına gönderiyor. Çocuklarımıza şunu da söylüyoruz; kuran kursu saatlerini bize bildirin başka bir saatte de size spor yaptıralım. Tatilde yalnızca kuran kursları ile yetinmeyelim. Ayrıca bedensel ve sportif eğitimini içerisine çocuklarımızı almak istiyoruz. Diyanet projesiyle birlikte biz onları özel bir grup yapıp çalıştırıyoruz. Hem kuran kurslarından hem de spordan geri kalmıyorlar" ifadelerini kullandı. "ENGELLİ ÇOCUKLARIMIZI UNUTMADIK"

Engelli çocuklarında spor yapabilmeleri için gerekli altyapıyı oluşturduklarına dikkat çeken Fındıklı, "12 branşımızda engelliler için yaz spor okullarımızda açıldı. Sadece engelliler ile ilgili özel eğitilmiş antrenörlerimiz var. Engelli çocukları olanlar mutlaka bize çocuklarını getirsinler. Bir kişi de olsa iki kişide olsa eğitimimizi vereceğiz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaz Spor Okullarına Kayıtlar Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement