Yaz Spor Okuluna Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Yaz Spor Okuluna Yoğun İlgi

Yaz Spor Okuluna Yoğun İlgi

Antalya’nın Korkuteli ilçesi’nde devlet sporcusu unvanlı Tayfun Bulduk’un Şehitler parkında açtığı Yaz Futbol Okuluna çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

13.07.2015 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli ilçesi'nde devlet sporcusu unvanlı Tayfun Bulduk'un Şehitler parkında açtığı Yaz Futbol Okuluna çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

Futbolculuk yaşamında Milli takıma kadar yükselme başarısını gösteren ve aktif futbolculuğu bıraktıktan sonra Antrenör olarak futbol yaşamına devam eden Devlet Sporcusu unvanlı Tayfun Bulduk, Korkutelili 50 kişilik bir öğrenci ile çalışmalarını sürdürüyor.

Korkuteli şehitler parkında Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftanın 3 günü, saat 10.00 ila 11.00 arasında Şehitler parkı halı sahasında çalışma yapan Tayfun Bulduk, Yaz Futbol Okulunun 2 ay süreceğini belirterek, " Bu yıl çocuklarımız yoğun ilgi gösterdiler. 0-8 ila 15 yaş arasındaki çocuklarımızı futbol konusunda eğiteceğimiz bu okulumuzda kayıt yaptıran öğrencilerimize forma, şort ve çoraplarını Antalya sporun destekleriyle biz veriyoruz. Ayrıca Antalya sporun eski yöneticilerinden Emin Altıner, Muharrem Kurucu ve aileden sorumlu Rahime Yalçın bizlere yoğun destek veriyorlar. Yaz spor okulun antrenörlüğünü ben yapıyorum. Amacımız ilçemizdeki yetenekli çocuklarımızı futbola kazandırmak" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaz Spor Okuluna Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement