Yaza Fit Girmeye Hazır Mısınız? - Son Dakika
Güncel

Yaza Fit Girmeye Hazır Mısınız?

Fitness Teknolojisi eşliğinde, profesyonel fitness antrenörleri gözetiminde yapılan 25 dakikalık eğlenceli ve bir o kadar etkili bir antrenman programından oluşuyor.

08.04.2014 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de ilk defa Alman "Miha Bodytec" teknolojisinin kullanıldığı ve yine dünyada bir ilk olan 4D PRO antrenman ekipmanlarını kullanarak profesyonel eşliğinde birebir yapılan antrenmanlar ile zayıflama, sıkılaşma, selülit görünümünün giderilmesi, kas gelişimi, sportif performans (hız, güç, denge) artışı ve kas formasyonu, sakatlık ve ameliyat sonrası kasların güçlendirilmesi, kas güçsüzlüğüne bağlı bel ve sırt ağrılarının etkin bir şekilde giderilmesi ve postür-duruş bozukluklarının giderilmesi gibi pek çok alanda etkin sonuçlar almak son derece kolay.

6 saatlik egzersiz programını 25 dakikada gerçekleştiriyor…

Bilimsel araştırmalarla da etkisi kanıtlanan sistem, fitness salonlarında normalde 6 saatte yapılabilen egzersizi ve performans antrenmanını sadece 25 dakikada gerçekleştiriyor.

Bugüne kadar geliştirilen en etkili Fitness Teknolojisi Alman "Miha Bodytec" ve Fit In Time stüdyolarına özel hazırlanmış olan antrenman protokolleri ile uzman eğitmenler eşliğinde birebir olarak sadece 25 dakika süren, vücudunuzdaki tüm kaslarınızın aktive edildiği, yorucu fakat zevkli ve eğlenceli bir egzersiz sistemi ile kısa sürede hem gözle görülür ve hissedilir, hem de ölçümlenebilir sonuçlar elde edebilirsiniz.

Türkiye'nin pek çok şehrinde sayıları hızla artan Fit In Time stüdyolarıyla ilgili bilgi almak için www.fitintime.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaza Fit Girmeye Hazır Mısınız? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement