Yazıhan'ın Yolları Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Yazıhan'ın Yolları Yapılıyor

Yazıhan\'ın Yolları Yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yazıhan ilçesinde ilk etap çalışmaları kapsamında 90 kilometre uzunluğunda yol bakım, asfalt ve iyileştirme çalışması yapıyor.

22.07.2015 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yazıhan ilçesinde ilk etap çalışmaları kapsamında 90 kilometre uzunluğunda yol bakım, asfalt ve iyileştirme çalışması yapıyor.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin Yazıhan'a bağlı Erecek, Ambarcık Şevkibey çiftliği, Hamidiye Buzluk, Sinan, İriağaç, Böğürtlen, Karayılan, Duracasu Kömüşhan ve Bahçelievler mahallesinde asfalt, bakım ve onarım çalışması yaptığı, Durucasu, Kömüşhan, Yeniköy, Kurugöl ve Yeni Mahalle yollarında da stabilize yol çalışmasının bitirilerek, hizmete sunulduğu belirtildi. Yazıhan Kömüşhan, Durucasu Kurugöl yolu ile Çivril Tomolar grup yolunda ise yol genişletme çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, yolları asfalta hazır hale getirdiği ifade edildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin başta içme suyu ve yol olmak üzere Yazıhan'daki sorunları çözdüğünü belirten Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Büyükşehir Belediyesinin kalkınmayı yollardan başlattığını söyledi. Başkan Öztürk, "Büyükşehir Belediyemiz, bizim en büyük sorunlarımızın başında gelen içme suyu sorununu geçtiğimiz yıl çözmüştü. Bu yıl da yol sorunlarımız çözülüyor. Geçtiğimiz yıllarda yapılan saha çalışmaları ve araç altyapısına yapılan büyük takviyeler sayesinde Büyükşehir Belediyemiz sorunları bir bir çözüyor. Güzel Yazıhan'ımıza önemli işler yaptılar. Yapmaya da devam ediyorlar. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır olmak üzere Büyükşehir Belediyemize ve personeline sonsuz teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yazıhan'ın Yolları Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement