Yeni Eğitim Öğretim Yılına Doğru - Son Dakika
Güncel

Yeni Eğitim Öğretim Yılına Doğru

Yeni Eğitim Öğretim Yılına Doğru

Van Valisi İbrahim Taşyapan, yeni eğitim öğretim yılının başlayacak olması dolayısıyla mesaj yayımladı.

18.09.2016 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Valisi İbrahim Taşyapan, yeni eğitim öğretim yılının başlayacak olması dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Taşyapan, mesajında, geleceğin teminatı çocukların hayata hazırlandığı, onlara ülkenin gelişmesi ve modernleşmesi yolculuğunda yeni ufukların kazandırılacağı yeni bir eğitim ve öğretim yılına daha başlamanın sevincini ve heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Aileden sonra bireylerin yetiştirilmesinde en önemli aşama olan okul hayatının öğrencilere sevgi, saygı, adalet, dürüstlük, yardımseverlik ve hoşgörü gibi milli ve manevi değerlerin de kazandırılmaya çalışıldığı önemli bir dönemi ifade ettiğini belirten Taşyapan, hayat boyu eğitim anlayışıyla, evrensel değerlere uyumlu, milli ve manevi değerlere bağlı, özgüvenli, sorgulayıcı nesillerin yetiştirilmesi yolunda en büyük görev ve sorumluluğun öğretmenlere düştüğünü belirtti.

Vali Taşyapan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu önemli misyonu üstlenme cesareti gösteren eğitim neferleri, sağlam karakterli, milli ve manevi değerlerini özümsemiş, aynı zamanda kendilerini çağın gerektirdiği mesleki ve teknik donanımlarla güçlendirmeleri halinde ülkemizi, muasır medeniyetler seviyesi hedefine ulaştıracak nesilleri yetiştirme hedefine katkı sağlayacaklardır. Bizler de idareciler olarak, Van'ımızın eğitim ve öğretim alanındaki sorunlarının süratle giderilmesi ve başarı grafiğinin hızla yükseltilmesi adına çeşitli projeleri kararlılıkla yürütmekteyiz. Hedefimiz, yalnızca ölçülebilen başarıları değil, ilimizde insana dair tüm değerleri yüksek derecelere çıkarabilmektir."

Taşyapan, yeni eğitim ve öğretim yılında öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yeni Eğitim Öğretim Yılına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement