Yeni Malatyaspor'da İç Transferde Sorun Yok - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor'da İç Transferde Sorun Yok

Yeni Malatyaspor\'da İç Transferde Sorun Yok

Transferdeki son durumla ilgili açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Kulübü’nün basın sözcüsü Selim Pilten, iç transferin ardından dış transfere yoğunlaşacaklarını kaydetti.

26.06.2015 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transferdeki son durumla ilgili açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Kulübü'nün basın sözcüsü Selim Pilten, iç transferin ardından dış transfere yoğunlaşacaklarını kaydetti.

Transfer çalışmalarının İstanbul'da sürdüğünü belirten Pilten, "Yücel Hocamızla birlikte transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önceliğimiz iç transfer. Geçen sezon kadromuzda yer alan ancak yeni sezonda düşünmediğimiz futbolcularımızla karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Umarım iki taraf için de hayırlısı olur. Giden futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Geçen sezonki duruşları ve bizi şampiyonluğa götüren emekleri için ellerine yüreklerine sağlık. Yine geçen yıl kadromuzda bulunan ve yeni sezonda devam etmeyi düşündüğümüz isimlerle de görüşmelere başladık. Birçoğuyla daha önceden anlaşmaya varmıştık zaten. Geçen sezon kadromuzda yer alan oyucuların hepsi kaliteliydi. Ben bu ligde de hepsinin performanslarının en üst seviyesinde mücadele edeceklerine inanıyorum. En kısa zamanda iç transferi sorunsuz bir şekilde halletmeyi hedefliyoruz. İç transferin ardından ise dış transfere yoğunlaşacağız. Dış transferde belirlediğimiz isimler var. Bu isimleri kadromuza katmayı planlıyoruz. Transferde kısa süre içerisinde kayda değer bir aşama kat etmek istiyoruz. Taraftarımız rahat olsun. Geç kalınmış bir durum söz konusu değil. Onlara yeni sezonda iyi bir takım izletebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Başkanımız, Yücel Hocamız ve sportif direktörümüz transferde yoğun bir mesai harcıyorlar. En kısa zamanda güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum" dedi.

"TAKIM 3 TEMMUZ'DA BOLU'DA TOPLANACAK"

Kamp programıyla ilgili de bilgilendirme yapan Selim Pilten, takımın 3 Temmuz'da Bolu'da toplanacağını ifade etti.

Yeni sezon hazırlıklarının iki etabını da Bolu'da yapacaklarını belirten Pilten, "Kamp programımızı netleştirdik. Takımımız 3 Temmuz'da Bolu Gerede'de toplanacak. Sağlık kontrolü, güç ve kondisyon çalışmaları gibi bir programı içeren ilk etabın ardından ikinci etap için Bolu Termal Tesisleri'ne geçeceğiz. Amacımız kampı tam kadro sürdürüp, yeni sezona en güzel şekilde hazırlanmak" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor'da İç Transferde Sorun Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement