Yeni Malatyaspor, Karabük Maçına Hazır - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor, Karabük Maçına Hazır

Yeni Malatyaspor, Karabük Maçına Hazır

Ligin ikinci yarısında oynadığı 3 karşılaşmayı da kaybederek bir anda küme düşme hattıyla arasındaki 7 puanlık farkı 1 puana indiren Yeni Malatyaspor’da kötü gidişin yanı sıra, teknik direktör İrfan Buz’un da istifa sinyali vermesi, Karabük maçını farklı bir boyuta taşıdı.

12.02.2016 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligin ikinci yarısında oynadığı 3 karşılaşmayı da kaybederek bir anda küme düşme hattıyla arasındaki 7 puanlık farkı 1 puana indiren Yeni Malatyaspor'da kötü gidişin yanı sıra, teknik direktör İrfan Buz'un da istifa sinyali vermesi, Karabük maçını farklı bir boyuta taşıdı.

"Benim ve ekibimin bir duruşu vardır, gerekeni yaparız" diyerek, Karabük maçında puan kaybedilmesi halinde istifa edeceğinin sinyali veren İrfan Buz'un, benzer bir açıklamayı oyuncularına da yaptığı ve adeta veda eder gibi konuştuğu öğrenildi.

Kulüpte yaşanan bu olumsuz gelişmeler altında yarın Karabükspor ile zor ve önemli bir maça çıkacak Aliam Yeni Malatyaspor'da sakatlıkları süren Sandro Gotal ve Erkan Sekman'ın durumları belirsizliğini koruyor. Hafta boyunca yalnızca 1 kez takımla idmanlara katılan, onun dışında takımdan ayrı çalışan bu iki oyuncunun 18'de olmasına kesin gözüyle bakılırken, ilk 11'de şans bulup bulmamalarına ise teknik direktör İrfan Buz karar verecek. Sandro ve Erkan'ın ilk on birde olmamaları durumunda savunma kurgusunda ve ilerde değişikliğe gidecek Buz'un Azuka ve Guido'yu çizgide, Umut'u ise forvette oynatması bekleniyor. Savunma kurgusunda Sadık, Kemal ve Ramazan Kahya'nın yanına Godoy, Osman ve Yiğitcan üçlüsünden birini değerlendirecek olan Buz, orta alanda ise tercihini Ali Sakal ya da Sedat Ağçay'dan yana kullanacak. Yarın saat 16.00'da başlayacak Alima Yeni Malatyayaspor - Karabükspor maçını Serkan Çınar yönetecek.

Karşılaşmanın biletleri ise VİP alt-üst 23 TL, Kapalı A ve B 18 TL, Maraton Tribünü A ve B 10 TL, Kuzey Kale Arkası A,B,C,D 5 TL, Misafir 7 TL'den alıcı bulacak. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor, Karabük Maçına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement