Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Pilten Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Pilten Açıklaması

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Pilten Açıklaması

"İlk dört maçta istediğimiz sonuçları alırsak grubumuzda takımımızı tutacak takım yok diye düşünüyorum"

11.09.2014 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, basın sözcüsü Selim Pilten, ilk iki haftada elde ettikleri başarılı sonuçları devam ettirmek istediklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor'un, İnönü Stadı'nda yapacağı antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Pilten, ligde takım olarak gidişatlarının iyi olduğunu, Malatya'da kaybolan futbol aşkının, futbol sevgisinin tekrar geri gelmesini hedeflediklerini, bunu başarmak için emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Ligin başlangıcında taraftardan sabırlı olmalarını istediklerini hatırlatan Pilten, "İlk dört hafta müsaade istemiştik, aynı müsaadeyi tekrar istiyoruz. Eğer bize bu anlamda destek devam ederse ilk dört maçta istediğimiz sonuçları alırsak, grubumuzda takımımızı tutacak takım yok diye düşünüyorum. Gidişatımız gayet güzel" diye konuştu.

Konya Anadolu Selçukspor ile sahalarında oynayacakları maçtan galibiyetle ayrılmayı düşündüklerini kaydeden Pilten, "Kendi evimizde üç puan almak istiyoruz. Bütün seyircilerimizi, Malatyalı hemşehrilerimizi maça davet ediyoruz. Bu maçta bilet fiyatlarımız 3, 5 ve 15 lira olarak düzenlendi. Bu yönde talep geldiği için fiyatlarımızı düşürme kararı aldık" dedi. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Pilten Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement