Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Gevrek Suskunluğunu Bozdu - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Gevrek Suskunluğunu Bozdu

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Gevrek Suskunluğunu Bozdu

Yeni Malatyaspor'un Kulüp Başkanı Adil Gevrek takımdaki son durum, teknik heyet arayışı ve yönetimi güçlendirme çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

15.06.2015 15:21  Güncelleme: 15:54

PTT 1. Lig'in yeni takımı Yeni Malatyaspor'un Kulüp Başkanı Adil Gevrek takımdaki son durum, teknik heyet arayışı ve yönetimi güçlendirme çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeni Malatyaspor Kulübü'nün başkanı olarak görevinin başında olduğunu kaydeden Gevrek, şu an için kongreye gitme gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.

Adil Gevrek, yeni sezon öncesi transfer ve yönetimi güçlendirme çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Yönetim olarak yeni sezon hazırlıklarımız sürüyor. Öncelikli hedefimiz teknik heyet transferi. Yanlış yapmamak için özellikle transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Şu an İstanbul'daki ofisimde görüşmelerimiz sürüyor. İnşallah birkaç gün içerisinde birçok konu netlik kazanmış olacak" dedi.

"YÖNETİME TAKVİYE OLURSA KONGRE YAPARIZ"

Yönetim olarak görevlerinin başında olduklarını ve şu an için kongreye gitmeyi düşünmediklerini belirten Gevrek, daha güçlü bir yönetim için gerekli çalışmaların yapıldığını ifade etti.

Gevrek, yönetim olarak sorunsuz bir şekilde yeni sezon çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayarak, "Her kulüpte yaşanabilecek ufak tefek sıkıntılarımız yok değil. Ama bu sıkıntıları aşacak güçteyiz. Daha güçlü bir yönetim için çalışmalarımız sürüyor. Şu an için kongreye gitme gibi bir düşüncemiz yok. Eğer yönetime takviyeler yaparsak o zaman kongre yaparız. Malatyalıların Yeni Malatyaspor konusunda ne kadar hassas olduklarını biliyorum. İnşallah PTT 1. Lig'de güçlü bir kulüp olacağız" ifadelerini kullandı.

Teknik heyet transferinde gelinen aşamayı da paylaşan Gevrek, gündemdeki isimlerle görüştüklerini, birkaç gün içerisinde hoca konusunun netlik kazanacağını belirtti.

"BALİÇ, İRFAN BUZ VE HASAN ÖZER İLE GÖRÜŞTÜK"

Takımın başına iyi bir teknik heyet getirmek için ince eleyip sık dokuduklarını kaydeden Gevrek, "Teknik heyet konusunda arayışlarımız sürüyor. Gündemdeki isimler doğru. Elvir Baliç, İrfan Buz ve son olarak da Hasan Özer ile bir görüşmemiz oldu. Genç, heyecanlı bir teknik direktör ile anlaşma düşüncesindeyiz. Şuna bu isimlerle birlikte başka isimleri de değerlendiriyoruz. Biraz geciktiğimiz doğru ama bu gecikmeyi telafi edeceğiz. Taraftarımız rahat olsun. En iyi ismi takımın başına getireceğiz inşallah" diye konuştu.

"MEHMET AKMAN İLE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK"

Yeni Malatyaspor'a talip olan iş adamı Mehmet Akman ile İstanbul'da görüşme yaptıklarını doğrulayan Adil Gevrek, "Bu görüşme sadece fikir alışverişi yapma görüşmesiydi" dedi.

Mehmet Akman ile yaptıkları görüşmenin çok faydalı geçtiğini belirten Gevrek, "Kendisiyle İstanbul'da projeleri ve takımla ilgili fikir alışverişi yaptık. Ben Yeni Mlaatyaspor'un başkanı olarak herkesle bu görüşmelerde bulunabilirim. Mehmet Bey Malatyalı, futbol yöneticiliği tecrübesi olan bir isim. Faydalı bir sohbet oldu gerçekten" açıklamasını yaptı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Gevrek Suskunluğunu Bozdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement