Yeni Meclis Üyeleri Selçuklu'yu Tanıdı - Son Dakika
Yerel

Yeni Meclis Üyeleri Selçuklu'yu Tanıdı

Yeni Meclis Üyeleri Selçuklu\'yu Tanıdı

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeni dönem meclis üyelerine Selçuklu Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı ve yapımı devam eden yatırımları “Hizmet tanıtım gezisi” ile yerinde tanıttı.

13.04.2014 15:33

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeni dönem meclis üyelerine Selçuklu Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı ve yapımı devam eden yatırımları "Hizmet tanıtım gezisi" ile yerinde tanıttı.

Sille'de yürütülen sağlıklaştırma ve restorasyon çalışmalarının anlatılması ile başlayan programda, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın sunumu ile ilçenin farklı bölgelerinde faaliyet gösteren hanım lokalleri, spor salonları, parklar, aile yaşam merkezleri ve emekli lokallerinde yürütülen çalışmalar yerinde incelendi ve yapımı devam eden çalışmalarda gelinen son durum hakkında geziye katılanlara bilgi verildi. Meclis üyeleri Selçuklu Belediyesi'nin prestijli yatırımlarından olan ve yapımı devam eden Selçuklu Kongre Merkezi'ndeki çalışmalar ile kısa bir süre içinde açılışı gerçekleştirilecek olan TOKİ ve Sancak Yüzme Havuzunu inceledi.

Selçuklu'da yaşayan her yaş grubundan insana en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Bu hizmetlerin ilçeye kazandırılmasında iyi bir ekip ruhuna sahip olmamız en büyük avantajımızdı. İnşallah yeni dönemde, yeni meclis üyelerimizle de güzel işlere imzamızı atacağız. Bu hafta Otizm ve Down Sendromlular Yaşam Merkezi ile başladığımız temel atma programlarımız mahalle konağı, yüzme havuzu, yeni parkların açılış ve temel atmalarıyla devam edecek. Selçuklu sizlerin özverili çalışmalarıyla yükselmeye devam edecek" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Meclis Üyeleri Selçuklu'yu Tanıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement