Yeni nesil dijital para E-Dinar Coin - Son Dakika
Güncel

Yeni nesil dijital para E-Dinar Coin

Yeni nesil dijital para E-Dinar Coin

Dijital para sistemi E-Dinar, son yıllarda hızla yükselişe geçen dijital para dünyasında ses getirecek yeni ürünü kripto para sistemini duyurdu.

05.09.2016 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

çapında 180.000'den fazla kullanıcıya sahip olan topluluk bu yeni ürünün geliştirilmesi için 10 milyon dolar yatırım yaptı.

E- Dinar ekibi E-Dinar Coin'i kapsamlı bir pazar analizi ile birlikte mevcut dijital para sistemlerinin sakıncalarını göz önünde bulundurarak geliştirdi.

Yapılan işlemlerin korunması noktasında gelişmiş güvenlik önlemleri içeren proof-of-stake (kullanıcıların cüzdanlarda tuttukları coin miktarına göre belli oranlarda pay aldıkları bir sistem) teknolojisini kullanıyor.

Proof-of-stake, hesapta belirli bir miktar fon tutma ihtiyacına göre kripto para koruma yöntemi olarak biliniyor.

Kripto para nedir?

Son yıllarda finans dünyasındaki en büyük yeniliklerden biri olan kripto para terimi kriptografi ile korunan sanal para birimini ifade ediyor. Yeni nesil teknolojilere dayalı hızlı, güvenilir ödeme ve para transfer sistemi olan kripto ile bankacılık ve ödeme işlemleri kolayca yapılabiliyor.

Kripto para kullanımı neler getirecek?

Bugün ABD'de 100'den fazla restoran kripto para ile çalışıyor ve bir ödeme aracı olarak kabul ediyor.

Günümüzde 7600'den fazla nokta (restoranlar, kafeler, barlar, mağazalar ve süpermarketler) müşterilerine özgürce dijital kripto para kullanarak mal ve hizmet satın alma olanağı sunuyor.

E-Dinar kullanıcılarının mağazalar ve restoranlar (tüketici ağı) arasında oluşturulacak ortak bir ağ içinde indirimli mal ve hizmet satın almasına imkân veren sistemi geliştirilmesi planlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni nesil dijital para E-Dinar Coin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement