"YENİ Nesil Sosyal Sorumluluk Hareketi" - Son Dakika
Güncel

"YENİ Nesil Sosyal Sorumluluk Hareketi"

Kobe Bryant ve daha pek çok dünya yıldızının bizzat kampanya açarak destek verdiği "Yeni Nesil Sosyal Sorumluluk Modeli", artık Türkiye'de...

13.03.2015 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Onlar üzerine düşeni yaptı… Şimdi! #sirabizde

NuPera'da gerçekleşen bi'deneyim lansmanı, "Yeni Nesil Sosyal Sorumluluk Hareketi" için pek çok sivil toplum kuruluşu, sanatçı, sporcu, melek yatırımcı ve markayı bir araya getirdi. Lansmanda katılımcılara bir sunum gerçekleştiren bi'deneyim'in kurucularından Caner Pınarbaşı, hem profesyonellerden hem de öğrencilerden kurulu gönüllü ve dinamik bir ekip olduklarını belirterek, "Bu platform sayesinde, artık açılan kampanyalar çok daha geniş kitlelerde farkındalık yaratacak ve dijital dünyanın sunduğu kolaylık ve ulaşılabilirlik sayesinde desteğin ve ortaya çıkan güzel etkinin büyüklüğü ülkemizdeki standartların çok daha üzerine çıkacak" dedi ve şöyle devam etti: "bi'deneyim'in dünyadaki örnekler kadar başarılı ve etkisi büyük kampanyalar düzenleyebilmesi için bi'melek adıyla "bi'deneyim melek ekosistemi" oluşturduk. #sirabizde diyen tüm paydaşların ve ekosistem destekçilerinin yer aldığı bu oluşuma tüm duyarlı kişi ve kurumların aktif katılımını bekliyoruz". Ardından bi'deneyim çekirdek yatırımcılarından Emre Gürsoy, bi'deneyim ekibine destek vererek, bu noktaya gelmelerine ellerinden geldiğince yardımcı olduklarını ve şimdi artık tüm ilgili paydaşların desteğini bu hareket içerisinde görmek istediklerini açıkladı. Keiretsu Forum Yatırımcı Ağı'ndan Cem Ötkün ise, "Ağımızda yer verdiğimiz ve inandığımız ilk sosyal girişim olan bi'deneyim ile birlikte çalışmaktan çok mutluyuz." diyerek, daha çok yatırımcının bi'deneyim gibi sosyal girişimlere destek vermesi gerektiğini ve Keiretsu olarak da bi'deneyim ile sürekli dirsek temasında olacaklarını belirtti.

Bunun dışında, lansmanın sonunda yapılan açıklamada, Kerem Bursin'in " Türkiye'de Yeni Nesil Sosyal Sorumluluk Hareketi"ne öncülük edecek ilk kampanyayı kısa süre içerisinde açacağı duyuruldu. Kampanya ayrıntıları netleştiğinde bideneyim.com içerisinde açıklanacağı belirtildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'YENİ Nesil Sosyal Sorumluluk Hareketi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement