Yeni Nexus Nasıl Olacak? - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Nexus Nasıl Olacak?

Yeni Nexus Nasıl Olacak?

Google'ın Nexus serisi telefonlarının her yıl piyasanın önde gelen bir markasına yaptırıldığı biliniyor.

24.06.2016 11:48

Google'ın Nexus serisi telefonlarının her yıl piyasanın önde gelen bir markasına yaptırıldığı biliniyor. Geçtiğimiz yıl iki model piyasaya süren Google, cihazlar için LG ve Huawei gibi dev markalarla iş birliği yapmıştı. Bu yıl için HTC ile anlaşan Google'ın, söylentilere göre HTC ile anlaşması 3 yılı kapsayacak. Peki bu yıl çıkacak olan cihaz nasıl olacak?

Bilindiği üzere Nexus cihazları bizlere en saf Android deneyimini yaşatıyor. Bu durum HTC kalitesiyle birleştiğinde bu yıl beklentiler yüksek. Daha önceki zamanlarda yeni Nexus'ta Snapdragon 823 işlemci kullanılacağı söylenirken, bu kez gelen yeni haberlerde bu bilgi de çürütülerek Snapdragon 821 işlemci kullanılacağı söyleniyor. Bu da cihazın performansının çok iyi bir noktada olacağını gösteriyor. Tasarımsal olacak ise HTC 10 gördüğümüz, HTC'nin özgün hatlarına yakın bir anlayışla bizleri karşılaması bekleniyor.

Yeni Nexus'un Eylül-Ekim ayları civarında duyurulması bekleniyor. Yeni gelişmelerde sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz.

Utku Can Barut –

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Yeni Nexus Nasıl Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement