Yeni Standartlar Getiren Lexus Artık Türkiye'de - Son Dakika
Otomobil

Yeni Standartlar Getiren Lexus Artık Türkiye'de

Yeni Standartlar Getiren Lexus Artık Türkiye\'de

Premium otomobil pazarında "müşteri odaklılık" kavramını yeniden tanımlayan Lexus, yılın son çeyreğinden itibaren Türkiye'de de satışa sunulmaya başlanacak.

11.05.2015 16:39  Güncelleme: 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lexus, üretilmeye başlandığı 1989 yılından itibaren dünyanın en itibarlı otomobilleri arasında başı çekiyor. Göz alıcı şıklığı, kalitesi ve performansı ile farklı olmak isteyenlerin tercihi olan Lexus, Türkiye'de de yeni bir dönemin öncülüğünü üstlenecek. Lexus, müşterilerinin karşısına ilk defa yaşayacakları bir deneyim ve yeni bir hizmet anlayışı ile çıkacak. Dünyanın bir çok ülkesinde "Lexus kullanmak bir ayrıcalık" olarak görülürken, uzun bir süredir Lexus'un gelişini bekleyen Türkiye'deki lüks marka müşterileri için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Lexus, "Müşteri Odaklılık" Kavramını Lüks Segmentte Yeniden Tanımlayacak

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO'su Ali Haydar Bozkurt, Türkiye'de uzun süredir Lexus'a bir talep olduğunu belirterek "Bu konuda bir süredir çalışıyorduk. Ürün gamının yenilenmesi ve farklı motor seçeneklerinin pazara sunulması ile birlikte Lexus'u bekleyen Türk halkının karşısındayız. Lexus premium segmentte "müşteri odaklılık" kavramını yeniden tanımlayacak. Türkiye'de ki lüks segment müşterileri iyi eğitimli, kültürlü, sık seyahat eden ve beklentileri yüksek olan bir kitle. Lexus markasının Türkiye'de olma nedeni de budur. Artık Türkiye'de yaşayan premium segment müşterileri hak ettikleri deneyimi yaşayabilecekler" dedi.

Dünyanın 80 ülkesinde satışta olan Lexus'un Türkiye operasyonlarının Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. tarafından yürütüleceğini de sözlerine ekleyen Bozkurt şunları söyledi;

"Müşterimizin karşısına yeni bir hizmet anlayışı ile çıkacağız. Lexus kalitesiyle doğru orantılı bir hizmet anlayışını müşterilerimiz Lexus showroom'una girdiği andan itibaren hissedecek. Öncelikle İstanbul'da açacağımız bir showroom ile Türkiye pazarına giriş yapacağız. Tüm süreçlerde yaşattığı müşteri deneyimi ile farklılığını ortaya koyan Lexus, Japonların huzuru hissettiren "Omotenashi" felsefesini kendine temel olarak alıyor. Kişiye özel bir misafirperverlik anlayışının karşılık bulduğu "Omotenashi" felsefesi ile müşterilerimize Lexus Müşteri Deneyimini otomobil alırken, kullanırken ve sonrasında da yaşatacağız. Lüks segment müşterileri daha önce hiç yaşamadıkları bir müşteri deneyimi yaşayacaklar..."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil Yeni Standartlar Getiren Lexus Artık Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement