Yeniköy Dans Gösterisi - Son Dakika
Güncel

Yeniköy Dans Gösterisi

Karacabey Belediyesi tarafından önceki akşam Yeniköy'de gerçekleştirilen etkinlikte Kostarika ve Fransa'dan gelen dans ekipleri yerel kıyafetleri ve müzikleri ile renkli gösterilerini yazlıkçılara sundu.

28.07.2015 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Anıtının bulunduğu alanda gerçekleşen etkinlik tatilcilerden yoğun ilgi gördü.

Karacabey Belediyesi tarafından Ağustos ayında gerçekleşecek yaz etkinliklerinin ilki önceki akşam Yeniköy'de Atatürk Alanında gerçekleşti. Kostarika ve Fransa'dan gelen 50 kişilik dans gurubu renkli kıyafetleri ve dans gösterileri ile tatilcilerin büyük beğenisini kazandı. İlk olarak sahneye çıkan Kostarika Gurubu özellikle renkli dans gösterileri ve kıyafetleri ile alandakilere unutulmaz bir gösteri yaşattı.

Etkinliğin ikinci yarısında ise bu kez Fransız Gurubun gösteri yer aldı. Yaklaşık 2 saat süren etkinlik sonunda ise bu kez Türkçe şarkılar eşliğinde alanada gösteriyi izlemeye gelen halk ve göstericiler "Damat Halayı" başta olmak üzere çeşitli şarkılarda birlikte oynadı.

Etkinliklerin önümüzdeki günlerde Uluslarası Yaz Dil Kampı, Ülkeler Pnayırı ve Ihlamur Festivali ile devam edeceğini duyuruldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeniköy Dans Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement