Yenilenen Trakya Demiryolunda Seferler Başlıyor - Son Dakika
Ekonomi

Yenilenen Trakya Demiryolunda Seferler Başlıyor

Trakya'da demiryolunun yenilenmesinin ardından seferler başlıyor.

19.10.2015 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya'da demiryolunun yenilenmesinin ardından seferler başlıyor.

TCDD'den yapılan açıklamaya göre, yolların yenilenmesi, hattın tamamının elektrifikasyon ve sinyalizasyon sistemiyle donatım çalışmalarının bitirilmesiyle Çerkezköy-Kapıkule-Çerkezköy ve Çerkezköy-Uzunköprü-Çerkezköy arasında yarından itibaren bölgesel ekspres trenleri sefere konulacak.

Yolcular, 20 Ocak 2016'ya kadar 3 ay süreyle yüzde 25 indirimli seyahat edebilecek. Trenlerin seyahat süreleri yolların yenilenmesiyle Kapıkule-Çerkezköy arasında 40, Uzunköprü-Çerkezköy arasında 30 dakika kısaldı.

Söz konusu çalışmalar nedeniyle seferlerine ara verilen Trakya trenleri, demiryolunun tamamının elektrikli ve sinyalizasyon sistemiyle donatılmasıyla elektrikli lokomotifler ve konforlu klimalı vagonlarla işletilecek.

Çerkezköy-Kapıkule-Çerkezköy ve Çerkezköy-Uzunköprü-Çerkezköy arasında yarından itibaren seferlerine başlayacak yolcu trenlerin varış ve kalkış saatleri şöyle olacak:

Çerkezköy Kalkış Uzunköprü Varış Uzunköprü Kalkış Çerkezköy Varış 11.10 13.24 14.45 16.55 Çerkezköy Kalkış Kapıkule Varış Kapıkule Kalkış Çerkezköy Varış 19.18 22.07 07.10 09.56

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Yenilenen Trakya Demiryolunda Seferler Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement