Yenimahalle Ardeşen'e Geçit Vermedi - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle Ardeşen'e Geçit Vermedi

Kadınlar Hentbol Süper Lig play-off yarı final ilk maçında Yenimahalle Belediyespor, Ardeşen GSK’yı 26-24 yenerek seride 1-0 öne geçti.

20.04.2016 12:01

Kadınlar Hentbol Süper Lig play-off yarı final ilk maçında Yenimahalle Belediyespor, Ardeşen GSK'yı 26-24 yenerek seride 1-0 öne geçti.

Yenimahalle'nin altın kanatlı melekleri, lig şampiyonluğu için yoluna dolu dizgin devam ediyor. Normal sezonda ligi lider bitiren Rize temsilcisi Ardeşen GSK'yi play-off yarı final ilk maçında Ankara'da ağırlayan Başkent temsilcisi, kıran kırana geçen maç sonunda rakibi 26-24 yenerek tur için avantaj sağladı. Mücadeleye Anna, Yeliz, Esra, Duygu, Kati, Lenche ve Marina yedisiyle çıkan mavi-beyazlılar maça tutuk başladı. Karşılamanın ilk 8 dakikası konuk takımın 5-3 üstünlüğüyle geçildi. İki takımda skor üretmekte zorlanırken, Yenimahalle ekibi usta elleriyle farkını ortaya koymaya başladı. 11'inci dakika da rakibi ile arasındaki farkı 1'e indiren(5-6) Başkent temsilcisi 15'inci dakikada eşitliği yakaladı. (7-7) İki takımında zaman zaman üstünlük kurduğu ilk yarıda, Yenimahalle temsilcisi son 5 dakikaya girilirken, seyircisinin de desteğini arkasına alarak bulduğu gollerle soyunma odasına 14-12 üstün girdi.

İKİNCİ YARI NEFES KESTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısı ise nefesleri kesti. İkinci yarıya istekli başlayan Yenimahalle Belediyespor, farkı 3 sayıya kadar çıkarmayı başardı. Bu dakikadan sonra oyun disiplininden kopan Yenimahalle ekibi hücumlardan eli boş dönünce farkın kapanmasına engel olamadı. Hakemlerin verdiği tartışmalı kararlar sonrası sinirlerin gerildiği mücadelenin 40. dakikasında Ardeşen GSK yine öne geçti. (17-18) Mücadelenin bu dakikalarından sonra Esra, Olga ve Kati ile şok hücumlarla rakibini bunaltmaya başlayan Başkent temsilcisi, 47. dakikada 19-18 öne geçmeyi başardı. Bu dakikadan sonra farkın kapanmasına müsaade etmeyen Melekler, son dakikasına 4 kişi girdiği mücadeleden Olga'nın son saniyede attığı golle 26-24 üstün ayrıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle Ardeşen'e Geçit Vermedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement