Yenimahalle Personeli Yangına Hazırlıklı - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle Personeli Yangına Hazırlıklı

Yenimahalle Personeli Yangına Hazırlıklı

Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Macunköy’de bulunan Makina İkmal Tesisi’nde yangın tatbikatı gerçekleştirdi.

06.08.2015 11:04

Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Macunköy'de bulunan Makina İkmal Tesisi'nde yangın tatbikatı gerçekleştirdi.

İlk olarak olası bir yangında yapılması ve yapılmaması gerekenleri uzman Naki Seyhan'dan öğrenen personeller, gerçeği aratmayan bir tatbikatla öğrendiklerini uyguladı. Yenimahalle Belediyesi Sivil Savunma ve İş Güvenliği uzmanlarının gözetiminde gerçekleşen tatbikatta, personelin yangına bilinçli şekilde müdahale etmesinin önemi vurgulanırken, yangın türleri hakkında da personele bilgi verildi. Başlayan küçük bir yangının nasıl söndürüleceğini canlı olarak izleyen personeller, eğitimin sonunda uzmanlara teşekkürlerini alkışlayarak sundular.

"İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ MUTLAKA PERSONELLERE VERİLMELİ"

İş sağlığı ve güvenliği konusunda işverenlerin de, işçilerin de daha dikkatli ve bilinçli davranması gerektiğine vurgu yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "İşletmeler de işverenler de işçi güvenliğine ve sağlığına karşı daha duyarlı davranmalıdır. İş güvenliği eğitimleri mutlaka personellere verilerek, gerekli tatbikatlar yapılmalıdır" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle Personeli Yangına Hazırlıklı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement