Yenimahalle Spor Kulübü Yeni Sezonu Açtı - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle Spor Kulübü Yeni Sezonu Açtı

Yenimahalle Spor Kulübü Yeni Sezonu Açtı

Yaşar: "Yenimahalle Belediyesi'nin kaynaklarını çarçur etmeden Yenimahalleliler için kullanacağız"

18.08.2014 20:35  Güncelleme: 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Spor Kulübü,2014-2015 sezonun açılışını törenle yaptı.

Hasan Doğan Stadı'nda gerçekleştirilen törene, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, başkanvekili Mehmet Kartal, başkan yardımcısı Erhan Aras, kulüp başkanı Mesut Bolatcan, hentbol takımı antrenörü Serdar Eler, hentbolcular, futbolcular antrenörleri katıldı.

Kulüp bünyesinde 500'ün üzerinde lisanslı sporcuya sahip olduklarını belirten Yaşar, amatör kulüplere malzeme, tesis, ulaşım ve kaynak yardımlarıyla sahip çıktıklarını ifade etti.

Belediye olarak spora önemli bir katkıda bulunduklarını ifade eden Yaşar, "Şu anda 200 parkımızda koşu yolu ve spor aletimiz, 100'ün üzerinde futbol ve basketbol sahalarımız var. Bunların sayılarını da çoğaltacağız. Gelecek yıl da Batıkent Stadı'nı yeniden dizayn edeceğiz. İçerisindeki kulüpleri, kapalı tribünleri, soyunma odalarını düzenleyeceğiz ve genişletme çalışmaları başlatacağız. Yenimahalle Belediyesi'nin kaynaklarını çarçur etmeden, Yenimahalleliler için kullanacağız" dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 30 Ağustos'ta yüzme, dans ve çeşitli sporların yapılabileceği Turgut Özakman Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ni, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda da Bülent Ecevit Yüzme Havuzu ve Spor Tesisleri'ni hizmete sunacaklarını ve bunlara yenilerini de ekleyeceklerini aktardı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yenimahalle Spor Kulübü Yeni Sezonu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement