Yenimahalle Tur Kapısını Araladı - Son Dakika
Spor

Yenimahalle Tur Kapısını Araladı

Yenimahalle Tur Kapısını Araladı

EHF Avrupa Kupa Galipleri Kupası 3. Tur ilk maçında Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı misafir ettiği BNU-BelAZ Minsk takımını 26-20 mağlup etti.

16.11.2015 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EHF Avrupa Kupa Galipleri Kupası 3. Tur ilk maçında Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı misafir ettiği BNU-BelAZ Minsk takımını 26-20 mağlup etti.

Türkiye Hentbol Federasyonu Spor Kompleksi'nde oynanan Hırvat hakemler Davor ve ZoranLoncar'ın yönettiği maçın gözlemcisi Kosova'lıFahredinHashani'ydi. İlk yarısı 12-9 biten maçta Olga 8, Yeliz 5, Esra ve Marina 4, Duygu 3 ve Anita 2'şer gol attı.

Antrenör Serdar Eler, "Çok güzel oyun sergileyen savunma ve kalecimizle, hücumda yapılan bireysel hatalar ters orantılı oldu. Takım baştan sona harika bir mücadele sergiledi. Sonucu çok daha farklı alıp turu garanti altına alma imkanımız vardı. Takımıma sonuna kadar güveniyor ve gelecek hafta tur atlayacaklarına inanıyorum" dedi.

TERÖRE HAYIR

Fransa ve tüm dünyada yaşanan üzücü terör olaylarına karşı melekler sahaya "Teröre Hayır" pankartıyla çıktı. 12 kişiden oluşan bando mızıka takımı ise seyirci ve sporculara güzel bir müzik ziyafeti sundu.

Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Başar Bal, Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, Kulüp Başkanı Mesut Bolatcan ve CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe ve çok sayıda seyirci tribündeki yerlerini alarak takımlarına destek oldu.

Gelecek hafta sonu deplasmanda oynanacak zorlu maç öncesi Bayan Hentbol Takımı'na güvendiğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Takımımızın Kupa Galipleri Kupası 3. Tur 2. maçında rakibini yenip tur atlayacağına ve bizleri gururlandıracaklarına gönülden inanıyorum" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yenimahalle Tur Kapısını Araladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement