Yenişehir'de "Ortak Akıl" Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Yenişehir'de "Ortak Akıl" Toplantısı

BTSO yönetim Kurulu Başkanı Burkay: "Bizim bir tek kaygımız var; hizmet ettiğimiz bölgede, ilçede ve kentte iş gruplarının gerçek anlamda önünü açacak, onlara vizyon katacak çalışmaları yapmak"

13.07.2014 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "Bizim bir tek kaygımız var; hizmet ettiğimiz bölgede, ilçede ve kentte iş gruplarının gerçek anlamda önünü açacak, onlara vizyon katacak çalışmaları yapmak" dedi.

BTSO'nun organize ettiği "Ortak Akıl" buluşmaları Yenişehir'de gerçekleşti. Bursa il sınırındaki oda ve borsaların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Burkay, sağlanan birlik ve beraberlikle Bursa'nın algısının değişmeye başladığını söyledi.

"Ortak Akıl" buluşmalarıyla oda ve borsa başkanlarıyla yürütmüş oldukları projeleri paylaşma imkanı bulduklarını belirten Burkay, "Bizim bir tek kaygımız var; hizmet ettiğimiz bölgede, ilçede ve kentte iş gruplarının gerçek anlamda önünü açacak, onlara vizyon katacak çalışmaları yapmak. Bizler bu çalışmaları gönüllülük esasına göre yapıyoruz. Bu anlamda paylaşımlarımız çok önemli" diye konuştu.

Burkay, Bursa iş dünyasının ana meselesinin "Bursa ve ülke ekonomisinin gelişimi için çalışmak" olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Bazı konularda farklı düşünebiliriz, farklı yaklaşımlarımız olabilir. Ancak bizim ana meselemiz Bursa ve ülke ekonomisi ise işte burada hep beraber bir fikir yoldaşlığımız mevzu. Bu fikir yoldaşlığında da herbirimizin projesine bütün odalarımızın ve ilçelerimizin destek olması, o projeye katkı koyması, bu projenin aynı zamanda merkezi hükümet tarafından sahiplenilmesini de güçlü anlamda destekliyor. İşte o tek sesliliği sağladığımız takdirde bizim hayata geçiremeyeceğimiz hiçbir proje yok. Bu toplantılar da bu birlikteliğe ciddi anlamda hizmet ediyor." - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yenişehir'de 'Ortak Akıl' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement