Yerel Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçim Çalışmaları

AK Parti Sarayönü İlçe Başkanı Demir, belediye başkan adaylarının vaatlerinin iyi irdelenmesi gerektiğini söyledi.

07.03.2014 15:19

AK Parti Sarayönü İlçe Başkanı Rıza Demir, belediye başkan adaylarının vaatlerinin iyi irdelenmesi gerektiğini söyledi.

Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkanı Adayı Niyazi Taşcı'nın seçim vaadi olan Konserve ve Salamura Tesisi'nin daha öncede gündeme geldiğini ancak meclis tarafından kabul edilmediğini dile getiren Başkan Rıza Demir, "Firmanın bu talebi Sarayönü Belediye Meclisindeki AK Parti ve Saadet Partili meclis üyeleri tarafından firmanın çevreye verdiği zarar nedeniyle kabul edilmedi" dedi.

Kompost tesisinin çevreye verdiği zarar ortadayken firmanın böyle bir taleple Sarayönü Belediyesine başvurduğunu belirten Demir, şöyle devam etti:

"Tesisin Sarayönü'ne verdiği zarar henüz ortadan kalkmış değil. Firmadan yükümlülüklerini yerine getirmesi talep edildi. Bu talebin üzerinden aylar geçmesine rağmen henüz herhangi bir aşama kaydedilmedi. Bu red kararının altında AK Parti ve Saadet Partisi meclis üyelerinin de imzası var. Bizler bu tip girişimlerin hiçbirine karşı değiliz. Yeter ki firmalar üzerlerine düşen yükümlülükleri yerine getirsinler. Ciddi olsunlar. Hem vagon fabrikası hem de konserve tesisi ile ilgili tesis hakkındaki düşüncemiz aynıdır. Bu tip girişimlerin Sarayönü'ne yarardan çok zarar getirirse buna karşı çıkarız." - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement