"Üretken Belediyecilik Anlayışını Benimseyerek Çalışacağız" - Son Dakika
Yerel

"Üretken Belediyecilik Anlayışını Benimseyerek Çalışacağız"

MHP Eskipazar Belediye Başkan Adayı Recep Türkoğlu, "Hantal belediyeciliğe son verip üretken belediyecilik anlayışını benimseyerek çalışacağız." dedi.

30.01.2014 13:45  Güncelleme: 13:48

MHP Eskipazar Belediye Başkan adayı Recep Türkoğlu,  "Hantal belediyeciliğe son verip üretken belediyecilik anlayışını benimseyerek çalışacağız" dedi.

Türkoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, milli ve manevi değerlere önem veren, çağdaş dünyanın gereklerine göre hizmet anlayışını biçimlendiren, yenileyen ve bu anlayışla halka hizmeti benimseyen belediyecilik hizmeti  yapacaklarını söyledi.

Çalışmayı ibadet kabul ettiklerini anlatan Türkoğlu, "Bütün vatandaşlarını merkezine alarak hizmet götürürken hakkı ve hukuku ön planda tutan, kimseye öteki gibi davranmayan adil ve eşitlikçi belediyecilik hizmeti bizin anlayışımızdır. Hantal belediyeciliğe son verip üretken belediyecilik anlayışını benimseyerek çalışacağız. Bir eliyle Eskipazar'a hizmet ederken diğer eliyle modern dünyayı takip edip üretilen mal, hizmet,bilgi ve teknolojiyi Eskipazar'ın ve memleketin çıkarlarıyla birleştiren bir belediyecilik olacak" diye konuştu. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Üretken Belediyecilik Anlayışını Benimseyerek Çalışacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement