"İçme Suyu MHP'li Belediye Dönemi'nde Yapıldı" - Son Dakika
Yerel

"İçme Suyu MHP'li Belediye Dönemi'nde Yapıldı"

"İçme Suyu MHP\'li Belediye Dönemi\'nde Yapıldı"

MHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Enhoş, "İçme suyu tesislerinin kredi anlaşması, MHP'li belediye döneminde imzalandı" dedi.

31.01.2014 18:20  Güncelleme: 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Raşit Doğan Enhoş, seçim çalışmaları kapsamında Uzunlar ve Halitağalar köylerini ziyaret etti.

Ziyaretlerde Manavgat'ın içme suyu tesislerini kimin yaptığı tartışmalarına değinen Enhoş, Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in tesisleri kendisinin yaptığını savunduğunu, AK Parti adayının ise bakanlık tarafından yapıldığını söylediğini hatırlattı.

Raşit Enhoş, iki adayın da doğru söylemediğini, içme suyu projesinin kredisinin Avrupa Birliği'nden 2008 yılında MHP'li belediye başkanı döneminde temin edildiğini ileri sürdü. Enhoş, AK Parti adayının 15 yıldır Manavgat'a hizmet ettiğini söylediğini, iktidarın Manavgat'a yaptığı tek yatırımın ise adliye binası olduğunu savundu.

Mevcut Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in de 2009'da verdiği vaatleri yerine getirmediğini ifade eden Enhoş, şöyle konuştu:

"Kapalı pazar yeri sözü verdi, pazarcılar zarara uğramasın diye vazgeçtiğini söyledi. Eğer bu pazar yeri, esnafı zarara uğratacaksa 5 yıl önce aklı neredeydi? Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın çıkardığı bir kanun var. Bu kanuna göre diyor ki en geç 2016 yılına kadar, hiçbir yerde kapalı pazar yeri haricinde pazar tezgahı kurulamayacaktır. Bu tarihe kadar bütün belediyeler kapalı pazar yerlerini yapmak zorundadır. Belediye başkanı bunu da mı bilmiyor? Özrü kabahatinden büyük."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'İçme Suyu MHP'li Belediye Dönemi'nde Yapıldı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement