Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, "MHP'li belediye yönetimi, son günlerde belediye çalışanları ve vatandaşlara büyük bir baskı uyguluyor" dedi.

13.03.2014 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, "MHP'li belediye yönetimi, son günlerde belediye çalışanları ve vatandaşlara büyük bir baskı uyguluyor" dedi.

Babaş, seçim ziyaretleri kapsamında yaptığı konuşmada, belediye personeline Hayati Hamzaoğlu'nu desteklemeleri yönünde baskı yapıldığını savundu.

Baskıyla ve zorla kimseye iş yaptırılamayacağını ifade eden Babaş, şunları söyledi:

"MHP'li belediye yönetimi, son günlerde belediye çalışanları ve vatandaşlara büyük bir baskı uyguluyor. Bu insanlara zorla kendi lehinize oy kullandıramazsınız. Zorla oy alamazsınız. Herkesin görüşüne saygı göstermek zorundasınız. Demokrasi bunu gerektiriyor. İnşallah biz göreve geldiğimiz takdirde, herkesin görüşüne ve düşüncesine saygı göstererek, halkla birlikte çalışacağız. Hiç kimseye en ufak bir baskı veya sindirme uygulamayacağız. Ben, bunu yapana da yaptıranlara da şimdiye kadar hep karşı oldum, bundan sonra da karşı olacağım." - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement